Matilda

Min underbara lilla tjej!
I morse säger hon så sött. " Du är världens bästa mamma mamma". Såna ord värmer. För att vara mamma har många sidor och i bland tvivlar man på sig själv i rollen som mamma så dessa ord är så härliga att höra.

Nu ska jag hoppa i bingen och sova. Ska ju jobba hela natten.
kram


Barnkalas

Snart fyller vår kille år och det börjar nalkas mot barnkalas. Han ville ha fiskedamm och lekar på sitt kalas.
Det svåra tycker jag är inbjudningarna. De är nu 25 barn i hans klass och 19 killar. En del väljer att bara bjuda killarna och en del bjuder både tjejer och killar. Jag har alltid tyckt att barnen ska få bjuda dem de vill.
Från skolan har de gått ut med information om att man inte får lämna inbjudningskorten i skolan om man inte bjuder alla vilket jag tycker är bra.

Frågade så Oscar vilka han ville bjuda och han radade upp 12 namn. Både tjejer och killar. Några från klassen men även några som var ett år yngre och även några andra kompisar. Så nu kör vi på det. Har gått runt och lämnat inbjudningskorten till de som bor byn och postar sen till några som bor utanför.
Hoppas nu att det blir bra.
Hur gör ni när era barn ska ha barnkalas?

I går lekte Oscar med en kompis efter att vi varit och kikat in min kusins lilla son som var gudomligt söt och ska heta Leo. Så mysigt att få hålla och lukta på honom.
Allt gick bra hos kompisen trots att de två grabbarna inte riktigt kompat så bra förut. De har mest kivats tidigare när de lekt men nu verkar de ha mognat lite båda två. Hoppas nu att det håller i sig det är ju kul med många vänner för barnen och än har inte Oscar någon jätte bästis.

Ha en bra dag
kram


En runda på

Matilda och jag har precis kommit hem från en runda på stan. Det var mycket som inhandlades så nu ekar det i min plånbok.  Det var dock kläder till barnen nästan alltihop samt lite saker till Oscars kalas.
Lägger kanske upp lite bilder sen så ni får se.

Om en liten stund ska vi hämta Oscar i skolan och direkt därifrån ska vi åka och hälsa på min kusin som fick en liten för ett tag sen. Har inhandlat lite fina kläder till honom också :)

Vad gör ni för skoj i dag då?
Kram




Sitter nu och

Ja nu sitter vi här jag och lillan och väntar på resten av familjen. D och Oscar har varit hela dagen på flyg uppvisning. De åkte redan kl 07 i morse. Ska bli kul att höra hur de haft det.

Matilda och jag har så haft denna dagen för oss själva och jag tror att hon verkligen behövde lite egen tid med mig. När vi var i skogen och plockade lite blåbär så säger hon " Mamma jag är så lycklig nu"
Gissa om jag skrattade och blev glad. Vi hittade lite blåbär men sen satte vi oss och åt lite frukt och drack varsin festis.

Väl hemma så lagade jag mat medans Matilda prompt skulle vara tomte! Så hon hade tomteluva och dräkt på sig. Efter maten gjorde vi en paj av blåbären som vi sen intog på altanen. Vädret har ju varit ganska skönt faktiskt i dag. Matilda cyklade en stund och jag pratade med mammsen i telefonen. Sen gick vi in och la i en tvätt maskin och dammsög gille stugan, vilket var välbehövligt.

Vi passade på att ta ett värmande och avslappnadne bad lillan och jag i vårat massage bad så himla mysigt. Efter kvällsmaten blev det Mummintrollen på tv:n. Matilda ligger där nu och tittar.

I veckan kommer jag äntligen tillbaka till jobbet. Börjar med en natt tisdag till onsdag och sen en kväll på torsdag.
Ska bli skönt att komma igång igen men framför allt känns det underbart att kunna röra mig utan att svetten rinner av mig och att andas utan att det gör ont.

Jag är nog världens lyckligaste trots allt!

Hoppas eran dag varit bra.
kram


Nätet

Läste just min arbetskompis blogg där hon tog upp ett ämne som jag tycker är lite läskigt.
Unga tjejer som lägger ut allt för nakna bilder på sig själva på t ex bloggen och vad som sen kan hända med dessa bilder. Hur ska man få dem att förstå vidden av det? Ska man ha föreläsningar, låta andra unga som drabbats prata om deras erfarenhet. Skulle det hjälpa? Tycker så synd om de tjejer som drabbas och får sina bilder upplagda på sidor som inte var meningen. Visst är det otäckt när man tänker på att allt som man lägger upp på bloggen aldrig går att ta bort och att bilderna kan missbrukas av andra.

Själv försöker jag alltid tänka på att bilderna på mina barn inte är för lättklädda mm men kanske borde man sluta med att lägga upp bilder. Fast hur rolig blir bloggen då?

Jag lägger upp bilderna för att nära och kära ska kunna se hur mina barn växer och vad vi gör i vardagen inget annat.

Såg på nyhets morgon en dag där de disskuterade " Storebror ser dig" Visst är det lite läskigt att allt man gör bevakas.

Ja det blev ett konstigt inlägg men jag tror ni förstår vad jag menar.
Kram


Höst och dags för inh

Nu kryper hösten inpå oss och det börjar bli dags för inhandling av vinterkläder till barnen.

Dessa har vi inhandlat hittils.









Det mesta är inhandlat på tradera men lite nytt har det blivit med.

Tycker det är så svårt med storleken. Speciellt till Oscar. Vissa byxor i st 116 är lagom vissa är förkorta. I st 122 är vissa lagom en del så stora att han tappar dem. Så det blir en utmaning att hitta byxor till honom.

Sen är det vinter skor som ska inhandlas. Det är svårt. Det är ju verkligen viktigt att de är bra så att de inte blir blöta om fötterna. Vilka brukar ni köpa till era barn?

kram


Skolstart

I onsdags började min kille skolan.



så här såg han ut första skoldagen.



En ny skolväska hade han också.

Första dagen gick jätte bra och de var verkligen bra i skolan. Alla förskole barnen hälsades varmt välkomna.
I Oscars klass är de 18 grabbar och 7 tjejer så det blir en tuff klass.

Han trivs dock väldigt bra både på fritids och i skolan. Vilket jag verkligen är glad för.

Matilda bytte till en avdelning på förskolan för de större barnen.



Hon storm trivs verkligen. Så jag är så glad över att mina barn trivs.

Kram


God morgon

Börjar nu återkomma till det normala livet.
I måndags däremot var det som om hela min kropp protesetrade. Vaknade som vanligt med 38 i temp. Skulle in till vårdcentralen kl 10. jag kände mig lite konstig men tog bilen. Andningen var tung och pulsen jätte hög. Jag svettades och frös om vart annat. Fick stanna bilen en gång på vägen dit.
Väl framme var jag helt slut och det kändes som att jag knappt fick luft. En kompis som också var där hjälpte mig in till läkaren där de såg att min puls var skyhög och att svetten bara rann av mig. Höll på att svimma men fick ned huvudet mellan knäna i tid. Visade sig att jag hade en luftvägsinfektion orsakad av virus samt att lungorna inte var helt bra än. Min kompis sa åt mig på skarpen att inte köra hem så jag fick lift med henne. Tack för det.

Tror att min kropp var helt slut efter att ha haft feber konstant i tre och en halv vecka.
Väl hemma gjorde jag inget bara vilade. Spolade upp ett värmande massage bad och bara var.
Så denna veckan har jag bara ägnat åt mig själv. Jag har vilat, vilat och vilat. Petat i mig vitaminer och löst lite kors ord. Känner nu att orken kommer tillbaka och faktiskt har jag inte haft feber nu i går eller i dag utan legat på 37,2.

I går gick jag med barnen till skolan / dagiset för första gången i höst, har ju fått ta bilen den korta sträckan förut eftersom kroppen inte orkat. Kort sagt jag är på väg tillbaks. Känns skönt.
Kram


!

Kommer inte blogga på ett par dagar. Har ingen ork.
återkommer när jag mår bättre.
kram


Ledsen och trött

Mår skit. Världens skallebeng (huvudvärk) som Daniel säger. Förkyld ont i halsen när jag sväljer och hosta.
När ska det går över? Hade sett fram emot att gå till jobbet i natt men där går min gräns känner jag. Har levt på alvedeon hela helgen. I natt och i morse har jag redan ätit alvedon. Tempen var 37,2 fast då har jag tagit 2 alvedon så vad den egentliga tempen är vet jag inte. Ringde läkaren som sjukskrev mig för lunginflammationen. Hon ska ringa tillbaka mellan kl 13-16. Hoppas hon sjukskriver mig igen annars vet jag inte hur jag ska göra.
Ringde till jobbet och talade om att jag inte kommer i natt också. F-n känner jag bara för att säga.

Svärmor är gullig. Hon erbjöd sig att barnen och jag fick komma dit så att hon och Linn kan ta barnen och jag får vila. Barnen är ju fulla av energi. I dag är fritids stängt för utbildning av personal annars hade de varit där.
Jag nappar på hennes förslag känner mig helt slut.
Tårarna rinner jag är trött på detta nu.

kram


Bilder



Oscar på crossen



Matilda och kusin Moa



oscar älskade grävskopan. Han skulle nog kunna gräva hur länge som helst:)



alla kusinerna i planet!



Släng gungan som de åkte 10 gånger på raken.

Ja det var en bra dag på sommar land. Tack pappa som fixade detta.


I dag har det inhandlats lite mer kläder till Oscar. Regnkläder, gymnastik skor, mössa och vantar samt strumpor. Han är så svår med storleken nu. Så det är inte lätt speciellt eftersom han vägrar prova och om jsg får honom att prova så går det på 1 sekund så då hinner jag inte se hur kläderna sitter på.

Sen var vi i Hjo en sväng med svärmor med familj. Lite lek i parken och fika.
En bra dag trots att mitt huvud har dunkat hela dagen. Varje gång jag böjer det framåt vill jag bara skrika. Har tagit alvedon hela dagen men det hjälper inte. Kanske ska prova ett avslappnande bad i massage badet i kväll med ett glas vin vad tror ni?

Ha en bra kväll nu
kram


Sommarland

I går trotsade vi vädret och var på sommarland.
Vi hade en fantastisk dag och barnen var så duktiga.
Bilder kommer i ett senare inlägg.

Karuseller blev det för hela slanten och naturligtvis lite spel på lotterier, chokladhjul mm.
Jag tog det väldigt lugnt gick lite sakta och bara tittade på barnen, självklart åkte jag någon karusell med dem men inte mycket. Oscar körde Crosscykel för första gången. Jag var allt nervös att han skulle vurpa. Killen innan honom vurpade tre gånger innan han klarade av att köra ett varv men vad stolt han måste varit när han väl klarade det. För Oscar gick det bättre. Han kom i väg och körde runt dock hade han lite svårare för att stanna, han kom åt gasen i stället vilket ledde till en manöver ut i gräset där han la sig med crossen. Jag såg dock genast att det gick bra för han tog upp sin lilla hand och vinkade som för att visa att han var ok.

Matilda älskade karusellerna, hon åkte en del med moster och hennes man.

I dag är jag dunder förkyld. Dunkar i hela huvudet så fort jag rör det och jag nyser och snörvlar. Jag räknar dock med att jobba i morgon natt så håll nu alla tummar för att denna förkylning lättar snabbt.

Hoppas ni får en bra dag
kram


En härlig dag

I dag har jag mått bra. Visst blir jag trött när jag rör mig men så har jag ju inte varit så jätte aktiv de senaste veckorna så det är inte så konstigt. Ska bli kul att jobba igen på måndag har allt saknat alla goa arbetskompisar:)

Annars har vi haft en härlig dag. Oscar hade verkligen haft roligt med morfar på bussen och jag tror han var lite stolt faktiskt. Efter hans bussäventyr åkte vi till min mamma som tyvärr har blivit lite förkyld. Hon var som vanligt lika gästvänlig och självklat fixade hon och Oscar köttfärsås med spagetti till lunch. oscar vill alltid ha det hos mormor. Sen bjöd hon på en kul glass och super god bulle till kaffet. Lite kläder till Oscar fixade hon också inför skolstarten. Tack så jätte mycket säger barnen och jag.

Nu ska jag umgås lite med min man och i morgon då vankas det sommarland med morfar och moster med familj.
ha en bra kväll
kram


Buss



I går kväll ringde morfar till oscar och frågade om han ville åka buss med honom i dag ( han är buss chaufför).
Självklart ville min lille kille det. Han åker så sällan buss så för honom är det ett äventyr. Jag och Matilda följde honom upp till busshållsplatsen kl 08 där morfar kom körande i bussen och plockade upp honom. Roligt tycker jag och Oscar kunde knappt somna så i går så spännande tyckte han det skulle bli. Tänk vad en buss resa kan vara värd mycket:)

kram


God morgon

I dag är Daniel på jobbet. Jag sitter framför datorn med en mugg kaffe och försöker få upp lite slem.
Matilda ser på en ny lånben film och Oscar spelar Star Wars han väntar på att jag ska vara med.

I dag håller vi alla tummarna för barnens kusin Ängla



eftersom hon i dag ska gå till sin första skoldag. Lycka till gumman och vi hoppas du får roligt.

Ha en bra dag allihop
kram


Tränar upp mig:)

I dag har jag mått relativt bra. Följde med Daniel och barnen till Elgiganten för att titta lite samt att jag var på posten och lämnade några paket. Detta var vad jag orkade. Efterbesöket på elgiganten svettades jag som en gris och kände mig svimfärdig. Jag har ingen ork efter denna persen med lunginflammation. Önskar jag vore som barnen. oscar han är full av energi i dag. Trots att han hade 38 i morse. Fast jag är glad att han är sig själv igen.
I morgon ska Daniel jobba och jag ska sköta marktjänsten här hemma. Det blir min övning i morgon sen hoppas jag på att jag ska kunna orka gå runt några gator här i byn men det återstår att se.
Hoppas ni mår bra
kram


Stora barn



Nästa vecka börjar min lilla ( stora) kille skolan. Det känns overkligt. Som jag misstänker att alla föräldrar är så är jag lite nervös för hur han ska trivas men jag känner på mig att det kommer gå bra. Han är så duktig och han vågar fråga om han undrar över saker. Kompisar har han också men ändå pirrar det lite i min mage. Jag minns så väl den kvällen han föddes. Hur Daniel och jag låg på sal 37 på BB och inte kunde sova utan bara lyssnade på hur Oscar andades. Då kändes det så overkligt att vi fått en så fin liten pojk.

Vi ska ta oss in en dag och handla lite inför skolstarten. Ryggsäck, pennfodral, inneskor, kläder, mm.



Min lilla men ändå stora tjej. Hon påtalar hela tiden att hon är stor tjej nu. Hon ska byta avdelning på dagis men hon verkar trivas jätte bra på den nya avdelningen. Hon är blöjfri och torkar sig själv när hon kissat. Hon ´älskar att leka med sina dockor. Ja de börjar allt bli stora mina barn.
 Ha en underbar dag nu
kram


Vänder

Äntligen börjar det vända.
I går hade Oscar bara 38,2 som högst i temp. Dock fick han en rejäl smultron tunga det vill säga knallröd med prickar på. Eftersom han också hade hög feber, huvudvärk, svullna körtlar och kräktes dagen innan så misstänkte jag Scharlakans feber. Han hade dock inga utslag men för att ta det säkra före det osäkra så besökte vi vårdcentralen i går där de tog ett hals prov. Han hade dock inga Streptokocker som tur var utan det är ett riktigt elakt virus som han drabbats av.

Själv hade jag 38 i går men men nu börjar jag få lite mer krafter det känns. I morgon ska nog Daniel gå till jobbet igen så han får komma i kapp där lite. Så skönt att man kan börja se ett slut på sjukligheten.

Kram


Tänker på dig


( bilden tagen från hennes blogg)

Vill bara säga att jag verkligen beundrar dig och tänker på dig. Jag hoppas verkligen att du snart får må bra och känna dig stark och pigg igen.
Hoppas vi ses på jobbet snart
kram


Min älskade

Jag kan bara tacka min älskade man som stannar hemma och hjälper mig med barnen. Så himla skönt eftersom jag inte är helt kry. Positivt är att lillkillen bara hade 37,5 i morse och åt en stadig frukost. Dock hade han 39,5 i natt. Känns som om det börjar vända äntligen.

Kram allihop


Fortfarande sjukskriven

Pratade med min läkare i dag och förklarade hur jag mådde. Hon var verkligen förstående och jag blev sjukskriven denna veckan också. Hade 38 i temp nu på eftermiddagen. Ska samla alla krafter jag har denna veckan så att jag blir fitt for fight igen. Daniel ska vara hemma för vård av barn så att jag kan koncentrera mig på att bli bra och återfå mina krafter.

Tyvärr har min svärfar också drabbats och fått lunginflammation. Hoppas verkligen har blir bättre snart.
Oscar har haft lite lägre temp på för middagen men vid tre hade han 39,1 igen. Han har dock kunnat äta lite i dag utan att spy så jag hoppas hoppas att det vänder nu.

Min kära mamma kom en stund i dag. Tack mamma du är guld värd och jag hoppas innerligt att du inte blivit smittad nu bara! Du vet väl att jag älskar dig av hela mitt hjärta?

Hoppas ni får en bra kväll allihop nu.
Kram till er alla.


Tack



I dag kom detta kortet från min svägerska med familj med posten gissa om det värmde. Trots att de själva varit sjuka så har de tagit sig tiden att skriva ned några värmande rader till mig. Tack Zara med familj:)


Lite gnäll

Detta börjar bli en sjukdoms blogg och det känns så där men just nu är vi sjuka så det blir väl så.
Jag känner mig som om jag vore överkörd av tåget. Börjar kall svettas så fort jag plockar ur diska maskinen eller lagar mat. Är lite tung andad men har faktiskt kommit ned i min normala kropps temperatur i dag (d v s 36,8) har ju legat på 37,4- 38 grader hela veckan annars. Har även lite ont i halsen. Ska ringa till läkaren jag hade på infektion om en stund och höra vad hon säger.

Ja sen har vi ju min lilla kille. I går blev han jätte dålig. Precis efter att jag skrivit förra inlägget säger han " mamma jag har så ont i huvudet" och sen kräks han. Han hade precis fått flytande alvedon då han hade 39,5. Jag gav honom lite vatten och ipren men det kom upp det med. Då blev jag faktiskt orolig så jag tog med honom till jouren direkt fastän vi inte hade tid förrän kl 14. Han spydde även på vägen dit stackarn. På jouren var de jätte trevliga men de tog tepen i örat och den visade bara 38,5 så de avvaktade med alvedon. Han var rejält infekterad i vä öra men läkaren där ville att barnläkare skulle titta på honom så vi fick åka vidare till akuten. Där hade han 39,6 i temp igen och var helt slut. Han somnade på sängen där. Crp var dock bara 9 och urin provet var bra. Han har svullna körtlar men de sa att det är ett virus så det var bara att åka hem igen. På vägen hem stannade jag och köpte suppar efter som han kräks upp den flytande alvedonen samt en festis eftersom han var törstig. När vi kom hem kom festisen upp igen. Sen somnade han helt likblek i soffan. Stackarn. 

Tempen steg trots att han fått alvedon 2 timmar tidigare så nu hade han 40,0 det var bara att ge honom en ipren också. Sen ville han ha ett knäcke bröd men även det kom upp efter en stund. Kände mig rejält orolig vart ska det sluta. På kvällen hade han 39,5 och fick en alvedon igen. efter 40 min började han yra och prata i natt mössan tog då en temp igen mycket riktigt 40,2 så i med en ipren igen.  Sen har han haft så hög feber hela natten men nu på morgonen hade han bara 38,5.  Hoppas hoppas det vänder nu. Han har fått i sig 6 skedar fil som han inte fått upp än. 



Min lilla utslagna kille. 

Daniel har åkt och jobbat men har lovat att komma hem om jag känner att jag inte orkar)
Nu har jag gnällt färdigt. Hoppas ni får en bra dag 
kram  


älskade barn



Min lilla goa pojk. Han ligger nu här i soffan bredvid med feber frossa. Tempen visade 39,2. Har ringt jourcentralen så vi ska dit kl 14. Skönt att de kollar honom är lite orolig för att han fått lunginflammation.
Själv mår jag så där. Hade ingen temp i dag men det känns när jag andas. Matilda och D har åkt i väg en sväng till en kompis. Hon hade ingen feber i dag och ingen direkt i går heller så hon behöver komma hemifrån lite. 

Det är väldigt sällan min kille är sjuk men är han verkligen liten när han har så hög feber. Han tackade till och med nej till glass för han fryser så. 

Så här fortsätter sjukdomarna...

Hur har ni det då? Jag hoppas ni mår bra. 

kram  


Lång natt

I går kväll steg Oscars temp så trots ipren hade han 39,6. Han fick då även alvedon men han var allt tagen. Själv hade jag 38 i temp när jag la mig. Oscar var lite feber yrig i natt och jag var trött. Så denna natten var lång. Matilda hostadae så jag trodde hon skulle spy. Dock har inte hon så hög feber utan ligger på 38.

I morse hade Oscars feber sjunkit till 38,1 och min till 37,6. Matilda låg stadigt på 38 grader. Så nu känns det lite segt. Stiger Oscars temp i dag ska jag ta med honom till Jourcentralen för att kolla att inte han fått lunginflammation han med. Sen kan de kanske kollla mig med. Vi får se.

Oscar skulle egentligen fiskat kräftor i dag i Karlsborg och han kommer bli äötte besviken om det inte går! Så vi får se vad dagen har att erbjuda.

Hur mår ni då? Har ni också drabbats?
Kram


Piggare

Känner mig lite piggare i dag. Så nu känns det att det är på rätt väg:)
Barnen däremot är inte lika pigga. Oscar har 39 graders feber och Matilda 38. Så nu tar vi hand om dem och självklart får de lite go glass. Nu ska jag göra våfflor till dem och min man med rårörda jordgubbar och vispgrädde. Det ni
ha en bra kväll.
kram


Ny

Ny dag nya krafter. I dag har jag klarat av att göra frukost och plocka ur diskmaskinen innan jag började kallsvettas och var tvungen att lägga mig lite.
Är verkligen inte van vid att inte ha orken eller kraften, jag brukar alltid köra på även om jag har feber mm men efter den här turen med lunginflammationen känner jag mig golvad.
Hoppas dock att jag ska orka jobba nästa vecka så det är väl bara att kämpa på antar jag.

Oscar hade det jätte bra på fritids i år. Han trivdes verkligen och det känns skönt. Dock hade han 38,8 i temp i går kväll så han var lite trött. I dag har han dock bara 37,7 så vi hoppas att det bara var en kort sak som drabbat honom.

Nu ska jag ta en kopp kaffe med min man
kram


Framåt

I går orkade jag till och med sitta ute på altanen med en stor jacka på mig trots 25 grader varmt. Satt där i säkert 30 min. På lunchen kände jag mig pigg och ville hjälpa D med maten men det kändes efteråt. Blev helt kall svettig och somnade direkt jag la mig på kudden. Jag är verkligen glad att D är hemma och hjälper till med barnen. När jag kom hem från sjukan så hade han storstädat hela huset och på bordet stod en bukett blommor! Inte illa vill jag säga och natruligtvis blev jag jätte glad.

Barnen har nu blivit rejält förkylda och hostar väldigt mycket. Matilda har lite lätt feber 38 grader så jag hoppas det inte blir värre för dem.

Oscar ska till fritids och hälsa på lite i dag D ska följa med honom. Jag hoppas verkligen han kommer trivas där.

Kram till er alla


Det värmer

Tack alla ni som tänker på mig! Det värmer mitt lilla hjärta:)
Kommer nog ta en vecka minst innan jag får tillbaka all ork men det går framåt och det är skönt.
I natt vaknade jag lite förvirrad och undrade vart jag var! Trodde jag var kvar på sjukhuset men så kände jag Oscar som låg bredvid mig och då kom jag ihåg att jag var hemma.


En annan glad nyhet som hänt i veckan är att min kusin fick en liten kille på 5 kg och 55 cm lång den 3 augusti. Han var dock lite tagen så han var inne på min avdelning ett tag. Nu är de dock hemma och har jag tur får jag se underverket i veckan någon dag.  

Ha en bra dag
kram


Så vad hände?

Allt gick bra med lillstrumpan har vi tur får hon inte ens ett ärr men det återstår att se.
Däremot blev jag sjuk samma dag vi kom hem. I tisdags blev jag inlagd på infektion där jag sedan legat tills i dag. Dubbelsidig lunginflamation med hög feber som jag yrade av. Hade till och med syrgas eftersom jag inte syresatte mig helt så därav heller inget bloggande men nu ska jag sakta men säkert återhämta mig. Jag orkar i alla fall duscha själv nu och det är inte illa.

Tack till min mamma och pappa som kom och hälsade på varje dag och som även gjorde så att Daniel kunde komma in lite. Ni är bäst.

Lite bilder från semestern






Nu orkar jag inte sitta mer men jag återkommer snart igen
ha en bra kväll
kram


RSS 2.0