Så vad händer?

Har haft lite blogg torka och en hel del att göra.

Så här hade vi det i går förmiddags barnen och jag.oscar och matilda på väg upp i pilka backen..Oscar kämpar på med skridskorna:)För Matilda var det premiär med skridskor men hon var duktig:)

Projektett i hallen rullar sakta men säkert på! Just nu lever vi i ett totalkaos så den som vågar hälsa på oss får ta det som det är!Vi håller på att byta dörrar och karmar.
I natt ska jag jobba. Vi var hos mamma en stund och blev bjudna på lunch och sen kunde jag sova i 2 timmar! Tack mamma och Bo:)

Hoppas ni har en bra fredag allihop
kram


Projekt hallTaket håller på att bli vitt:)Väggarna spacklas sen ska väven upp och efter det ska det målas..I dag gjorde mannen och jag en hel del vilket inte var lätt med tre busungar hemma som gärna ville vara med:)

Vi ska även byta ut dörrarna vilket ska bli så skönt, jag är less på dessa gamla..

Hur har er lördag varit annars då? Hoppas den varit bra.
kram


Börjat

börjat måla lite lister:) Det tar ju lite tid men jag hoppas det blir bra.
Ska ta mig till jobbet om en stund så i dag blir det inte mer gjort här hemma.
Barnen är hos en kompis och leker så det är tyst här hemma, något man inte är van vid.

I går var det dans och simning för barnen och efter det bar det av till en gammal vän i Tibro för att kolla in hur de bor nu( de flyttade ju för typ  1 årsedan). Det var riktigt trevligt och de hade en riktigt fin lägenhet. Efter det bar det av till karlsborg en sväng för att sen avsluta kvällen på Tibro bra och grill. Oscar tyckte dett var jätte spännande och han fick alla kapsyler de hade i en burk, gissa om han blev glad. Till efter rätt fick de en klubba av dem som hade pizzerian och Matilda böev så glad så hon sprang genom pizzerian och skrak, titta vi fick en klubba:) Härligt med barn...

Ha en bra dag och kväll
kramis på er


Blogg torka

har haft lite blogg torka ett tag. Skriver ned lite tankar och händelser på FB så det kanske beror på det.

Här hemma har vi gett oss på projekt hallen. Så i dag har jag tagit ned alla lister( golv och tak) Målat taket x2 samt valvet. Känns bra. jag älskar att måla om tyvärr har jag en tendens att kladda men i dag hade jag förberett med golv papp eller ja,  jag la ut julpapper som vi hade en stor rulle av och täckte hela golvet innan jag började. Man tager vad man haver heter det va?

I morgon är det dags för dans och simning igen för barnen. Matilda ska ha en kompis med så det ska bli kul att se. Ska försöka ta lite kort i morgon så ni får se.
Annars har cross trianern verkligen fått bekänna färg. Har kört 30-40 min varje dag (utom de dagar jag simmat en kilometer). Känns bra faktiskt ska bli kul att se om jag orkar jogga lika långt ute sen i verkligenheten men det ger jag mig inte på förrän vädret är bättre ute.

Ha en bra fredag kväll
kram


RSS 2.0