Gott och blandat

I lördags inhandlade jag dessa till mig själv, mina gamla var helt utslitna.I dag har vi gjort något som denna familjen är frälsta i. Lagat mat över elden i skogen. Fantastiskt härligt.)En härlig förmiddag med kok kaffe, grillad hamburgare och löite vårkänslor.
Hur har er dag varit, jag hoppas ni haft en fin söndag.
tjing så länge


Sovit?

Lyckades i alla fall sova 5 timmar efter natten. Nu har jag en natt till. Härligt:)
Ska ta en stärkande promenix nu i det härliga vädret tänkte jag.

Kram


Jag är glad =)

Är glad att jag har så många fina vänner, arbetskompis, min familj med flera i mitt liv. Är kanske inte alltid så bra på att tala om det eller visa det men ni ska veta att ni påverkar mitt liv i en positiv riktning hela tiden och många saker hade jag aldrig gjort eller upplevt utan er alla. Så tack allihop för att ni finns där
kram


Nu kan

ni förhoppningsvis se bilderna i det tidigare inlägget:)

Här har det inte hänt så mycket. Tiden bara rinner i väg. I lördags började Matilda på Funky Kidz. Gissa om jag blev varm i mitt hjärta när hon sprang in i salen iklädd silvriga dansskor, vita tajts, lilla hello kitty dress med tyll kjol på samt ett rosa pann band med barbapappa på och inte nog med det hon hade två tofsar i håret med. Så himla söt hon var. Hon kände ingen av de andra tjejerna så efter ett tag kom hon ut till mig och jag fick följa med in och vara med på hinder banana de byggt. Hoppas nu bara att hon kommer gilla det. Vi får väl se.

Oscar har fått en ny tand innanför de andra framtänderna. Eftersom ingen av framtänderna är det minsta lösa så ringde jag och kollade med tandläkaren. Vi fick en tid 25 februari och fram till dess ska vi försöka vicka på tänderna varje dag för att få dem lösa. Så håll tummarna för att det går annars kanske han får dra ut dem hos tandläkaren.

ha det gott kram


Oj då

Bilderna i inlägget innan gick visst inte att se ska kolla det
kram


Jag har en

kompis som i somras var hemma och tog lite kort på Matilda. Oscar var inte hemma så därför blev det nästan enbart på Matilda. I går fick jag korten på mail och de är fantastiska eller vad säger ni?

Hon som tagit korten heter Caroline och jag tycker hon är så duktig. Vill ni se fler kort som hon har tagit så titta in här http://carolinelandin.weebly.com.

Tack Carro för de fina bilderna. 

Kram 


Måste säga

Jag älskar min crosstrainer:
Så himla skönt att kunna träna när det passar. Jag längtar riktigt efter att få stoppa in lurarna i öronen och låta musiken strömma igenom samtidigt som svetten börjar rinna. Känns som att jag utmar mig själv. Lite fortare kan jag, lite mera motstånd mm. Bäst av allt är att jag kan stänga av hjärnan, låta ben och armar röra sig och bara vara. Så om ni inte har en crosstrainer så är det mitt tips. 

Var ett tag sen jag skrev nu men det blir väl så ibland. Vi har bokat en resa så i höst bär det av till Turkiet. Ska bli skönt. Svärmor är medbjuden också hoppas hon står ut med oss bara:)

I dag har Oscar haft två tjej kompisar här. Vi var ute och de lekte så kul i skogen. Mamma pappa barn var det och Matilda fick axla rollen som stora syster. Det var riktigt roligt att sitta och titta på dem

Ha en bra kväll alla glada
kram


 


Skam den som

Insåg att jag var tvungen att ta tag i våran garage uppfart. Så sagt och gjort. Ut och hacka och skotta stora iskucklor att dra bort. Grannarna kom förbi och tyckte inte jag var klok. Du kommer aldrig orka men skam den som ger sig. Har lite granna kvar men en stor del är klar och där ser man asfalten.  I morgon tar jag resten ( om jag kan röra mig). Nu ska barnen och jag dra bort till syrran och bara umgås lite.
ha en bra fredag kväll
kram


Nytt försök

Skrev ett inlägg förut men vi fick ström avbott och allt bara försvann=) så nu gör jag ett nytt försök.

Nu har det nya året börjat. Härligt tycker jag. Har inte skrivit någon årskrönika från 2010 utan jag ser fram emot 2011 och allt detta året kommer att bära med sig.
Känner på mig att det kommer att bli ett bra år med en del förändringar (positiva).

Nu till en lite allvarlig sak. Hörde på radion förut och gissa om jag blev sur när jag hörde att de körde en reklam för en dejting sajt för dem som redan är i ett förhållande men söker spänning. Vad är det för något? Vem använder det? Vilka idioter använder en sådan sajt?

Är man i ett förhållande och man käönner att det inte ger något trots att man försökt allt själv, för det är ju inte bara ens fel att ett förhållande inte funkar, så är man väl ärlig nog och bryter upp eller?
Jag hoppas verkligen att inga använder denna sajten men det skulle inte förvåna mig om många gör det.

Jag har varit i hop med min man i lite över 10 år och vi har varit gifta i snart 4. Det är inte alltid dans på rosor men det ska det inte vara heller. Ups and downs hör till för att man ska uppskatta varandra. Jag tror att många i dag inte orkar kämpa när det känns lite halv tråkigt för det är ju så lätt att släppa och dra vidare. 
Kanske har man för bråttom och glömmer ta sig tid jag vet inte . Kommer inte lösa den gåtan heller men jag hoppas som sagt att denna sajten lär bli oanvänd. 

Har ju sagt att vi köpt en x-trainer. Har nu kört 2 pass på den och jösses må jag säga, vart är min kondis? I alla fall kan den nu bara bli bättre. 
Nu ska jag upp och värma tomte gröten för snart kommer gubben äntligen hem.
kram på er alla  


Nyårsdagen

Dagen tillbringade vi utanför Karlsborg med pulka åkning, korvgrillning och mys framför tv:n hemma hos svärmor. En härlig början på det nya året
kram


RSS 2.0