Musikal

Hej allihop!

Daniel och jag åkte i väg ned mot kristinstad i går för att gå på musikalen Skönheten & odjuret som Emil Sigfridsson satt upp. Zara (Daniels syster) hade huvudrollen och spelade då Bell. Även hennes dotter Ängla som fyller sju år i höst var med hon spelade tesked, samt hans kusin som också hade en roll :) En underbar musikal.
de var så duktiga allihop och sjung otroligt bra. Jag fick mig  en hel del skratt. Har tyvärr inga bra bilder men gå in på http://musikalenskonhetenochodjuret.blogg.se/ så kan ni se lite bilder och läsa lite mer om musikalen om ni vill.  Vi bodde på ett hotell mitt i stan och kunde i lugn och ro avnjuta en riktig hotell frukoast i morse..


En bild på mitt nya blonda jag:)
På vägen  hem från Kristianstad så stannade vi på Ikea och handlade lite grejer till våran hall.

Hoppas ni haft en bra helg
kram

I går hände det


(bild från www.fichsimperium.dk/nips.html )

Oscar tog en banan vid mellis hemma och vad händer jo han vrålar till och skriker rakt ut AJ. Han lyckades bita till sin lösa tand så att han tappade den:). Det var hans första tand han tappade. Så i natt var tandfen där  med 2 st femkronor.

Har kännt mig bedövad och haft en otrolig huvudvärk nu i ett par dagar. Känslan av att ha blivit påkörd av en tung lastbil har varit konstant.  Huvudvärken har jag fortfarande men lite lättare och jag är inte fullt så bedövad längre. Kanske är jag på g tillbaka...

I dag ska vi in och handla färg till hallen i eftermiddag det lutar åt kaffe latte eller sand. Ska även handla lite grejer till barnen..

I går passade jag på att handla lite sånt här


( Bild från /www.styleroom.se/album/9144)

och även en bukett  av dessa ( Bild från www.rubinara.se/blog/tag/blommor/page/3/ )

Längtar något så fruktansvärt efter våren och med en bukett tulpaner på köks bordet så får jag lite känsla av vår i alla fall. Är så trött på vintern nu. I går hade vi ju turen att det var fint väder men hu vad kallt det var. 

Ha en bra dag 
kramisar   


Hallen

Det går sakta men säkert framåt med våran hall. Vi har en del kvar men det börjar likna något..De nya dörrarna är på plats mycket ljusare det blev nu:)Det mesta av väven är uppe har bara några våder kvar sen ska det målas vilken färg har vi inte bestämt än men kanske sand eller kaffe latte..

Ha en bra kväll
kram


4 år

Tänk vad fort det går. Min lilla tjej blir 4 år i dag. Hon hade sitt första barnkalas i dag. Tyvärr var det många barn som var sjuka och därför inte kunde komma men det kom 2 förväntans fulla barn och de fick ju desto mer tårta och godis:) matilda var i alla fall nöjd med sitt kalas och det var det som var det viktigaste..Så här blev tårtan. matilda älskar Hello Kitte och som tur var hittade jag denna tårtbild på tradera..4 små ljus i tårtan att blåsa ut..

tjing


RSS 2.0