En dag på sjukhuset

Då Daniel inte får böja sina fingrar är det inte så lätt för honom att klä på barn som inte vill mm. Så i dag följde både Daniel och jag med Matilda till sjukhuset.

Hon var jätte redig min lilla teva. Att sätta på Emla salva var inga problem hon gick stolt och visade upp sina plåster som höll salvan på plats. Väl inkomna till sjukhuset (efter att ha stressat som bara den för att hinna dit) så följde hon glade ligen med Birgitta som hon heter som hade hand om Matilda. När hon lagt sig på britsen och de höll fast hennes arm då började hon skrika innan de ens stuckite henne. Hon blev så ledsen, hon som stack kom dock på att Matilda kunde ju få en rosa linda runt så hon inte såg att Pvk:n satt där och det hjälpte lite.. Sen gick vi ner till isotop röntgen där de sprutade in lite isotop. Efter det så var Birgitta gullig och skulle ta bort Pvk:n men då blev Matilda ledsen " det kommer blod " sa hon och skrek för fulla muggar. Tror hon var rädd för att det blödde. Birgitta fann sig snabbt och när den var borta fick Matilda 2 jätte fina ringar som hon stolt visade upp för alla. Sen var det bara att vänta i 3 timmar innan de skulle röntga.

Matilda roade sig för fulla muggar på lekterapin där fanns det massor av saker att göra.





som ni ser så blev hon jätte fin!

Sen fick vi äntligen komma ned och röntga henne och hon låg i princip helt still de 15 min undersökningen tog. Sen fick vi äntligen åka hem, eller ja vi var bara hemma och vände för sen åkte vi till en möbel affär i Töreboda och inhandlade detta..



    ( bild tagen från kontinentmobel.se)
Ett nytt köks bord med sex stolar. Ska bli jätte kul att få upp det i vårat kök..

Annars ligger barnen och Daniel nu och myser i soffan och jag sitter en stund framför datorn. Ska snart hämta våran andra lilla tjej också!
Hoppas eran fredag varit bra.
Tjing så länge.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0