God morgon allihopa

Hoppas ni sovit (sover gott). Sitter själv på jobbet men ska åka hem om en timme när dag personalen kommer. Natten har varit bra med lagom mycket att göra.

I går var jag återigen på ridskolan med Oscar. Det är så roligt att se honom nu han har verkligen blivit duktig. Matilda som var med fick låna en ridhjälm eftersom jag är lite rädd då hon går in till hästarna i boxen. Hon var så stolt att hon också fick ha en hjälm. Så söt önskar jag haft en kamera med men det hade jag inte.
Efter ridningen så åkte jag och barnen hem medans Daniel åkte till sin engelska.  Efter en dusch så njöt vi av lite taccos till kvällsmat och sen blev det godnatt saga. Barnen var riktigt trötta och somnade nästan direkt efter att jag gått ut.

Har jag tur så kan jag få komp nästa natt och det vore rätt skönt känner jag men vi får se man vet aldrig riktigt hur det ser ut på jobbet det kan verkligén växla och variera i antalet patienter.
Ha en bra dag
kram och tjing


Shopping

Nu är lillan och jag hemkommna efter lite shopping. Tyvärr hittade vi ingen sån sköldpadda som Oscar ville ha den var slut över allt och skulle inte komma in heller:(

Vi hittade dock

Vinter stövlar till Matilda
    2 par vinter skor till Oscar
Ett par Didriksson vantar till Oscar
En mössa var till barnen
1 par ridvantar till Oscar
6 st ljung
lite frukt och mat

Vi passade även på att ta en liten tjej fika bara jag och Matilda.

Tack för tipsen om dop present.
Ha en underbar dag.
kram


Måndag

Så var det en ny vekca igen. I dag kommer min mamma och hälsar på efter jobbet ska bli kul.
Jag är ledig i dag så lillan och jag ska följa Oscar till skolan om en stund och sen ska vi in och titta om vi hittar en sköldpadda. Nej ingen riktig utan en prydnad som han vill ha, tänkte överraska honom med den när han kommer från skolan.

I går var det mycket lek. Daniel hämtade ett par kompisar till barnen kl tio och de åkte hem vid halv två. Kl två ringde en annan kompis till Oscar och ville leka vilket de sen gjorde till kl fem. Är så glad att han börjar få kompisar som ringer och vill leka.

Fick en inbjudand till dop häromdagen. Den skickades med sms vilket jag tyckte var väldigt smidigt. Det är min kusin som ska döpa sin lilla Leo. Jag har redan tagit semester den dagen så vi ska självklart gå nu gäller det bara att hitta en bra present. Är det någon som har några bra tips?

Nej nu ska jag göra i ordning lillkisen för skolan de ska visst ut i skogen på förmiddagen så jag har packat ned sittunderlägg, en banan och bubbekvatten.
Kram på er.


Framför datorn med

Rix fm som strömar ur högtalarna. Underbart måste jag säga.
Lördag var en härlig dag. Simmade en kilometer medans Oscar hade simskola. När vi kom hem hade Daniel gjort en supergod grönsakssoppa i lergrytan, mumma. Skönt att slippa stå med maten och han är verkligen duktig. Efter maten bar det av till Karlsborg där det blev taccos hos svärmor. Även Daniels morbror var där så det var riktigt trevligt.
Daniel och jag passade på att ta en härlig promenad i höstblåsten alldeles för oss själva, det är ju inte vanligt att vi kan gå själva men i går passade vi på och bara njöt.

I dag är det nog trädgården som ska göras i ordning. Daniel ska även hämta ett par kompisar till barnen vid tio tiden.
Eftersom vi har gott om ägg och mjölk får det bli pannkakor i dag vilket jag vet att de älskar.

Har även tänkt att hinna med en promenad i dag. Ja så serr vår söndag ut hur aser eran ut då?

Dagens fundering.

Med bara 3 månader kvar till jul kom tankarna till julen, kanske för att vi lägger schema för julen på jobbet också.
Jag älskar verkligen att pynta och få ta fram ljusstakar mm. Känns så mysigt och ombonat på något sätt tycker jag.
När tycker ni det är ok att affärerna börjar sälja julpynt? De har ju en tendens att börja redan i slutet av oktober. Är det ok eller tycker ni det är alldeles för tidigt?

Jag tycker det är i tidigaste laget men samtidigt så älskar jag ju den tiden innan jul när man får pynta. Den är nästan bättre än själva julafton. Vad tycker ni?

Julafton har en tendens, i alla fall för mig, att bli lite ångest laddad eftersom man vill träffa alla nära och kära och inte vill att någon ska vara själv. 

Ha en bra dag nu 
tjing  


Lördag morgon

Vaknade kl 06 av att Oscar kramade mig. Mysigt. Sen låg vi och myste till kvart i sju då barnen ville ha frukost.
I går gjorde jag ett rejält arbetspass. Jag slutade 07:20 i går morse åkte hem och sov till halv tre för att sen jobba kl 16-22 eftersom jag bytte natten till i dag mot en kvälls tur i går. Det gick faktiskt riktigt bra och tack vare det kan jag nu följa med Oscar på simskolan och passa på att simma lite själv också.

Hur var eran fredag då?
Barnen hade haft en bra dag i går. Oscar följde med en kompis hem efter skolan en stund och sen kom farmor och Linn och hälsde på i går kväll så de hade haft en bra kväll utan mig.

Nu är jag ledig till på tisdag då jag ska göra en dag tur och sen 2 nätter. Ska bli skönt att vara ledig lite.

Vad gillar ni hösten än så länge då?
I går  tyckte jag det var fullkomligt fantastiskt höstväder. Luften var frisk och varm och färgerna lyste så glatt.
 tjing så länge


Röntgen och VNL

I dag var jag och kontroll röntgade mina lungor, besked om de bilderna kommer dock inte förrän jag ska till läkaren den 11 oktober. Efter det var jag på VNL utbildning. Det vill säga VNL= vård nära lager. Våra medicin rum på avdelningarna kommer att minska och vi kommer få ett vård nära lager där vi kommer få hämta de mediciner vi inte använder regelbundet på vår avdelningen. Känns väl rätt bra faktiskt, kanske kommer landstinget spara en del slantar med detta. Det kommer dock ta ett tag innan man kommer in i det men det verkade ganska lätt faktiskt.


Första oktober är det dags för After Work. Denna gången ska jag gå med, har annars varit ganska dålig på att gå med på saker som ordnats med jobbet. När jag berättade det för Daniel så började han skratta. Han ska också på After Work den dagen och faktiskt till samma ställe. Lite kul. Som tur är kan mamma passa våra små guld klimpar annars hade vi ju inte kunnat gå båda två.

Ska hämta barnen nu och sen ska vi iväg och storhandla. Det ekar i våra skåp just nu. Ska sen gå på och   jobba i natt men det känns ok.

I går önskar jag att jag kunnat filma Oscar när han red. Han var verkligen super duktig och red helt själv till och med travade gjorde han utan att jag höll i hästen. Sen efter ridlektionen fick de i uppdrag att plocka upp allt bajs, tror nästan att detta var roligare än att rida. Oscar och en kille till hugg in med sådan glädje att jag inte kunde låta bli att skratta. Matilda var också med men hon tyckte minnsann att det luktade illa.

Tjing så länge 
 


Har spelat



memory nu på morgonen med Oscar. Han fick det av en tjej som var på barnkalaset i hop med



detta gulliga kort. Gulligt tycker jag.

Gårdagen bjöd på en kväll på ridskolan med stora tjejen och Oscar som var med och tittade. Riktigt kul faktiskt. Ieftermiddag ska Oscar rida och i dag skulle även farfar komma och titta.

Hoppas nu på en bra dag men det blir nog mössa på förbarnen då det är kallt i dag.
hej så länge


Man hinner

Man hinner mycket när man går upp tidigt. I dag har jag redan hunnit

plocka i och ur diskmaskinen
hänga en tvätt och starta en ny maskin
plocka in tvätt
bädda alla sängar j huset
följa Oscar till skolan

och nu sitter jag framför datorn med en mugg kafffe. Ska väl ta och städa lite sen tänkte jag. Hade tänkt gå en promenad när jag lämnat Oscar men vädret var så ruggit. Riktigt kallt och sånt där fint fint regn så det fick vara.

Vilket tjat det är om Sd. De får väldigt mycket pr just nu måste jag säga. Vilken radio station man än lyssnar på eller vilken tidning man än öppnar så nog är det något om SD. De är nog mer än glada över all  uppståndelse över dem skulle jag tro.

Nej nu ska jag greja lite här hemma. Hörs sen
Tjing så länge.


Måndag

Måndag igen. Jobbade mellan kl 7-16 i dag´. det var ju ett tag sen jag arbetade dag men det gick bra det med. Är nu ledig till på tordsdag då jag går på natt igen. Barnen har precis lagt sig efter att vi badat, läst godnatt sagor och sjungt en truddelutt. De är verkligen härliga barnen. I dag åt Oscar tre portioner medkassler och ris, som vi hade till kvälls mat. När han om ut i köket sa han "mm vad det luktar gott". Det värmer när någon säger så även om det var en enkel mat så är det kul när det blir uppslattat.

Hur har er måndag varit då?
Vad säger ni om valet? Det var väl väntat det resultatet som blev. eller vad tycker ni?
Lite skrämmande att SD kom in i riksdagen men det lär nog röra om i grytan en del. Det var ju många i landet som röstade på dem sen om det var av okunskap eller något annat kan jag inget säga om men jag respekterar ändå att de fick så många röster.

Ja nu får vi väl se vad som händer i Sverige framöver. Kan väl tänka att skillnaden inte blir så stor men vi får se.

matilda har fått vad jag skarpt tror är mollusker men jag blir ändå lite tveksam. Det är under armarna och lite på benet. Hon kliar lite och är väldigt torr runt omkring. De första kom i för sommras men nu är de fler. Hon har inte ont av dem och mår bra för övrigt så det är väl bara att vänta ut dem.

Ha en bra kväll nu allihop!
Kram


12 barn

Så är barnkalaset avklarat. 12 st barn kom och de flesta var aktiva men härliga killar.
Jag tackar dock stjärnorna för att det var fint väder så efter lite korv med bröd var vi ute och lekte lekar för att sen äta glass tårta och till sist ge oss ut på en skatt jakt i trädgården.

I går när Oscar var på simskolan passade stora tjejen och jag på att simma. Det var ett tag sen jag gjorde det men en kilometer avverkade jag och det var riktgt skönt.

Kalaset i går var också trevligt. Tack alla som kom och firade våran goa kille. 
I morgon ska jag jobba mellan kl 7- 16 för att sen vara ledig till på torsdag då jag går på natt igen. 
Hoppas ni alla har haft en bra helg, våran har varit full rulle men underbar. 
kram  


Lördag morgon

Sitter nu här med datorn framför tv.n där tv spelet är på. Efter en rätt hektisk eftermiddag med alla barn så lugnade det sig frammåt kvällen. Matilda somnade redan kl 18 i Oscar säng så sen hade jag en mys kväll med de två större barnen. Daniel kom hem rätt tidigt kl 23:40 tror jag kl var. Nu ligger han och sover ut. Själv har jag gjort mina situps och lite arm övningar.
Kl 10:45 ska jag vara med Oscar på badhuset då simskolan för den här terminen drar i gång.
Ska bli kul målet för denna omgång är att de ska kunna simma 25 meter vid terminens slut. 

Kul med responsen på inlägget om kontakt med föredetta. Själv har jag haft lite kontakt med en av mina före detta via sms lite från och till men det har blivit mindre med åren. 

Nu till lite annat.
Har ni röstat ännu? Vad tycker ni om årets valdebatter? Måste säga att jag tycker det är ganska barnsligt för att inte säga att det i bland är på sandlåde nivå när de olika partiledarna sitter och hugger på varandra. 
Har nog inte bestämt mig än kanske blir det en blank röst i år vi får väl se. 

Man kan ju undra om någon av politikerna har levt ett vanligt liv med låglön, barn, konstiga arbets tider mm. Har de gjort det så verkar de ju faktiskt ha glömt bort det. För några årsedan sa en av våra politikter att " Vi får inte glömma de som är lågavlönade på 25 000 kr att de också måste gå runt i vardagen. Att jag inte smällde av. Där satt jag med flera års studier på högskollan och låg en bra bit under 25 000, och gör än för den delen. Vilken värld levde denna politiker i. De är så uppe i siffror om arbetslöshet, ekonomi mm att de glömmer människorna bakom allting. 

Vi får väl se på måndag vilka som tagit hem segern. 

Ha en bra dag allihop
kram
 


Glada nyheter

Daniel ringde precis. Han har precis skrivit på papprena på det nya jobbet. Han börjar första novemberr och fick ingen provanställning utan en tillsvidare tjänst direkt. Jag är så glad för hans skull. Han har verkligen kämpat för att få ett jobb inom det han läst. Så jag är faktiskt stolt över honom.
Han har en stor plats i mitt hjärta och jag önskar honom all lycka på nya jobbet.
kram  


Lek och annat

I dag har barnen med sig var sin kompis hem så nu är huset fullt av barn. Vår stora tjej kommer också i helgen så  full rulle är det. Tycker det är skönt när barnen har kompisar här då har de att göra vilket är skönt.

Ska snart göra mellis och korv med bröd var på önske listan så det får det bli.

Hur ställer ni er till kontakt med före detta? Läste en sån bra bok härom dagen. Den man älskar heter den och den berörde mig verkligen. Den handlade om en tjej som gjorde slut med sin kille som hon dock fortfarande älskade. Hon träffade sen en annan man som hon gifte sig med. Så springer hon på sin före detta en dag och de tar en fika. Hon har fortarande djupa känslor för honom och man får följa hur hon våndas. Hon älskar verkligen sin man men kan inte motstå att ha kontakt med sin före detta. Till slut kommer hon till ett vägskäl där hon måste välja.

Hon beskriver allt så bra i boken och man kan riktigt tänka sig in i hennes situation.

Har ni kontakt med någon av era före detta? Skulle ni tycka det var okej om er man hade det?

kram


Oscars dag

Oscars dag i går blev lyckad. Han hade väntat så länge på fritids på att jag skulle komma så vi fick fira.
Vi fixade tårtan och han fick paketen från mig och Daniel. Allt var något med star wars. Det var lego gubbar, ett laser svärd och en kikare. Sen kom farfar och Carina av dem fick han ett starwars skepp i Lego som jag har lovat att bygga med honom i morgon. Jag tror att han var rätt nöjd med sin dag. Gissar att lego gubbarna var populärast för när han öppnat det paketet gick han direkt in på sitt rum och lekte dem.

Resten av släkten kommer på lördag för att fira honom.

kram


En underbar

I dag har det varit en underbar dag. Kom hem vid kvart i åtta i morse och somnade vid åtta. Vaknade tio i två. Gick upp, åt lite och slappa lite i soffan innan jag haämtade barnen. Daniel ringde och berättade den goda och helt suveräna nyheten att han fått ett av jobben han sökt. Han kommer att få pendla en bit eftersom företagert ligger i Lidköping men det ska väl funka. Hämtade barnen och vi gick hem och mumsade i oss lite tårta som blivit kvar för att sen åka till ridskolan. Oscar var duktig men jag tror han börjar bli lat. Daniel mötte upp på ridksolan och var med Matilda och tittade på, själv sprang jag brevid Oscar och hästen. Efter det åkte Daniel till skolan eftessom han nu har börjat en kurs i Engelska och barnen och jag åkte hem och tog ett skönt bad.

Nu har de nästan somnat och jag har taigt en kopp kaffe eftersom jag ska jobba en natt till. Väntar på att Daniel ska komma hem.

Hur har eran dag varit då?



6 år
















Idag blir min kille 6 år! Känns konstigt men ändå underbart.
Jag ringde hem från jobbet i morse och sjung för honom. Han lät så mysig att jag nästan började gråta.
Han fick ett litet paketet av pappa och Matilda och nu ska jag snart hämta dem. Sen ska vi fira med tårta och paket.
Älskar honom av hela mitt hjärta!
kram


Skolan



Så här ser skolan ut som Oscar går i nu. Det är inte klokt vad fort tiden går.
I morse följde Matilda och jag honom till skolan. Han cyklade dit i dag medans Matilda satt i sulkyn. Oscar börjar skolan tio över åtta och efter det tog lillan och jag en promenad innan hon skulle till dagis kl 09. På vägen plockade hon en blomma till sin fröken. Sen gick jag hem och la mig för att sova eftersom jag ska jobba i natt. Det gick så där att sova men jag vilade i alla fall så jag tror jag ska kunna hålla mig vaken hela natten.

Har lage emellan en tårta till i morgon när Oscar fyller 6 år. Det svider i mitt hjärta att jag inte är hemma på morgonen men jag kommer allt att ringa hem kl 06;10 och sjunga för honom.  Nu ska jag hämta mina gullungar. Saknar dem verkligen när de inte är hemma.



Matilda i sulkyn.
Ha en bra dag nu allihop
kram


Tidigt

I morse vaknade Matilda som vanligt tidigt. Kl 06:10 kommer hon in till oss med en ljuvlig stämma. " Det är tidig morgon nu mamma" kan trots att jag inte somnade förrän halv tolv i går inte låta bli att le och vakna. Kl 06:40 gick vi upp.


I går hade vi en riktigt myskväll. Gjorde creps till D och mig och vi tog varsit glas vin till det efter det tog vi hela familjen lite go glass med kolasås.

Oscar kläckte kommentaren i morse vid frukosten  " Mamma jag vill ha något att sy så att jag har något att göra när jag är sjuk eller så" Var får de allt i från? Jag tog fram en katalog från atelje Margaretha och visst hittade vi lite saker. Får väl beställa vid tillfälle.

I dag ska jag inte till jobbet förrän kl 14:30
kram


Lördag

I dag när jag kom hem hade barnen och Daniel inte kommit hem från karlsborg. Tog tillfället i akt och ringde min kära mor. Hinner inte prata med henne så mycket även om vi hörs ofta, men i dag talade vi i 2 timmar så vi ventilerade nog allt som gick! Tack mamma för att du finns.
Har nog aldrig pratat så länge i  telefonen förut men någon gång ska vara den första.

I morse när jag kom tillbaka kunde jag inte låta bli att bli på gott humör.
"Ja dag persona"l hörde jag en av kollegerna kika fram och säga. Hon och de övriga på jobbet är bäst.
I vården går man igenom så mycket tillsammans både sorg, rädsla och lycka och jag är mer än glad att vi på avdelningen där jag jobbar har en så bra stämmning mellan alla. Det är härligt.


Barnen har nu fått pankakor och en efterlängtad Kexchoklad och är bänkade framför soffan.
Ska väl göra dem sällskap sen
kram


Bakat


Nu har vi bakat kokosdrömmar, kolakakor, ckokladsnittar, och chokladmuffins. I eftermiddag blir det bullar.
Vi brukar inte baka till kalasen så mycket längre annars eftersom ingen äter så mycket kakor. Fast denna gångne kommer det nog bli ett gammaldags kakkalas när Oscar fyller år.  Vet inte om jag kommer hinna baka 7 olika sorter men 5 i alla fall.

Gjorde en lättare lunch i dag som blev super.

Skar frysta laxfileer i bitar. Hällde i matlagnings grädde + fiskbuljong och lite fryst spenat i en gryta. Lät det koka upp och hällde där i lax bitarna+ salt och peppar som fick koka några minuter. Till detta blev det vita fibermakaroner.
Låter kanske si så där men jag och matilda gillade det och det var verkligen enkelt.
Till middag i dag blir det spenat soppa med ägghalvor.
kram


Morgon promenad

I dag när Matilda och jag följt Oscar till skolan så passade vi på att ta en härlig promenad. Vi tittade på hästar, kor och hittade kantareller. Efter den blev det lite frukt stund och nu så väntar tvätten.

I går blev det en fika med en jobbar kompis. Var riktigt roligt och vi hann även kika in i lite affärer.
Dagen inna var jag och fikade med min syssling och det var även det roligt. Tänk att jag varit ute 2 dagar i rad och fikat i lugn och ro, inte ofta det händer.

I onsdags hittade jag även ett par jeans och en tröja till mig. Så nu äntligen har jag använt present korten jag fick när jag fyllde år.

Daniel var på intervju i tisdags för ett jobb i lidköping. Han gick vidare och nu står det mellan han och en till. Det börjar tydligen lossa lite för han ska på en intervju på ett företag här i skövde nu på måndag också så det är spännande. Jag hoppas och håller alla tummar att han ska få något av dem.

Nu ska jag tvätta och baka lite vi har ju en liten kille som fyller år på tisdag. Tyvärr så jobbar jag ju natt till tisdag så jag kan inte gratta honom på morgonen vilket känns lite i mitt hjärta eftersom jag alltid sjumger och grattar på morgonen, men nu får jag göra det på eftermiddagen i stället.

Kram


Kaffe muggen framför

Sitter nu med kaffe muggen framför datorn. Barnen spelar lite tv: spel och om en stund ska jag och lillan följa Oscar till skolan och sen gå en promenix innan vi måste in och handla. Vi ska även förbi min kusin med lite grejer bland annat dopklänningen som nästan alla i min släkt har haft. Alla namnen finns broderade på den och den är verkligen fin men oerhört tunn. Kanske är det nu dags för den att än en gång få sitta på en liten som döps nämligen lilla Leo. Vi får se.

Efter ridningen i dag ska jag möta upp min syssling för en sen fika vilket ska bli skönt och roligt. Det var länge sen nu och det är alltid kul att komma ut lite och prata om livets goda ting.

Hoppas ni alla får en bra dag.
Kram


Fullbokad vecka

Måndag: Tvätta
Tisdag: Möte mellan kl 09-11 ridning med stortjejen kl 16.50
Onsdag: ridning med oscar kl 16:45
Torsdag intervju kl 10:15 debrifing mellan 11:45-15 och föräldra möte i skolan mellan 17:45-19.
Fredag: Ska vi ev till en kompis vid halv fem snåret.
lördag: Jobbar hela dagen
Söndag: Jobbar

Som tur är så kunde min kusin vara barn vakt på torsdag när jag och D ska på föräldra möte. Det är ju roligt att kunna gå båda två. Måste även hinna med att fixa allt till Oscar som ju fyller 6 nästa vecka eftersom jag jobbar hela veckan. Två nätter och en dag.
Så denna veckan är full men det är ganska skönt också
kram på er


En promenad och lite annat

I dag tog Matilda och jag och gick trekilometer rundan när vi lämnat Oscar på skolan.
Det var riktigt skönt och Matilda blev överlycklig när hon hittade en kantarell " Mamma det var jag som hittade den och lämnade den till dig nu är jag så glad" Säger hon med ett leende.


I dag ska Oscar ha med en kompis hem från skolan ska bli kul faktiskt.
Ska väl hitta på lite mellis till dem sen.

kram


Söndag

så var det söndag igen. Inte klokt vad fort veckorna går. Har jobbat natt i natt och sov bara mellan kl 08-11:50 så jag är lite mör men det funkar. Är ledig mån - fredag denna veckan förutom att jag ska in till jobbet för en intervju och debrifing på torsdag så det känns skönt. Nästa schema period är klar och ja det känns ok.

Barnen mår bra och jag hoppas nu de håller sig så ett tag så att vi alla får hämta oss lite.
I går var vi hos mamma på lite lunch efter att ha hämtat släpkärran full med ved. Mamma gjorde självklart barnens favorit köttfärssås med spaghetti. På hemvägen hittade vi lite kantareller som vi sen gjorde kantarellstuvning av på kvällen och la på varma mackor. Mums:)

Barnen leker med grann barnen nu och D och jag har plockat upp i trädgården, börjat förbereda för höst och vinter.

Hur har ni det denna härliga söndag då+
kram


Vaknat

Har precis vaknet efter att ha jobbat i natt. Det var härligt att vara tillbaka och träffa alla goa arbetskompisar.
Vi hade också att göra i natt vilket var skönt för då hinner man inte riktigt känna hur trött man är.

Ska snart hämta barnen och sen åka ut till ridskolan eftersom Oscar rider i dag.
Amanda ska med och leda medans D får ta med Matilda hem.

Sitter nu och ska försöka lägga julschemat på jobbet. Vi ska göra 6 st nätter, 8 helgturer på 7 veckor. Tycker det är svårt att lägga schema. Vill ju helst alla alla ( familjen och jobbet) ska vara nöjda.

Förra schema perioden blir spännadne att se efter schema gruppens justering. Eftersom jag inte varit på jobbet har jag ju själv inte gjort några egna ändringar men jag får väl hoppas på att de är snälla.

Oscar sa till mig innan jag åkte i går " Varför kan inte du jobba på ett vanligt jobb på dagen, jag kommer att längta efter dig hela natten och inte kunna sova".  Inte lätt inte.


Nu till en roligare sak.

I dag är det ju inte en vanlig dag. För 6 årsedan föddes det en liten tjej som fick namnet Änlga. Hon är charmig, fantasirik och en tjej som vet vad hon vill. Det är barnens kusin. Så ett stort grattis och många kramar till henne i dag. Har läst hennes mammas blogg så jag vet att hon får världens finaste lekstuga i present.
Hoppas att hon får en bra dag.

kram till er alla



RSS 2.0