Lilla Matilda



I natt vaknade Matilda och var kissenödig. Hon hade råkat kissa i sängen och även bajsat. Hon var jätte varm och ledsen. Hon ville ha blöja vilket hon fick och sen la jag mig med henne i Oscar säng (Oscar sov inne hos Daniel).
Jag hörde hur hennes lilla mage mullrade. På morgonen tog vi tempen och mycket riktigt 38,2 visade den. hon är förkyld och det har nog satt sig lite på magen. Hon ser rätt tagen ut men åt bra frukost. En tallrik hälsofil (med massa bra bakterier) och en halv smörgås. Nu ser hon på Nicke nyfiken medans Daniel och Oscar spacklar i det blivande lekrummet.

Om Matilda inte blir sjukare så är det planerat att mamma och Bo ska passa barnen i kväll då Daniel och jag ska gå ut och ta en välbehövlig middag bara han och jag. Får väl se om planerna håller.
kramisar


Dart Vader

Vet inte om det stavas så men i alla fall:) i dag var en lyckans dag för Oscar. Efter att ha varit på kalas hos en kompis där han sett och provat en Dart Vader dräkt så har han pratat om denna dräkt och hur mycket han vill ha den. Vi sa att han får se om han har pengar så det räcker i sin spargris och det hade han. Så i dag blev dräkten äntligen inhandlad och pengarna räckte även till ett dubbel svärd så gissa om det var en glad kille.)
Så här såg han ut



Ser lite läskig ut tycker jag!

matilda hon lyckades bajsa på pottan i dag och det första hon säger är att nu får jag gå med till knoppa skogen. Visst är hon för söt:)

Själv mår jag mycket bättre i dag. Känner bara av lite värk i ryggen och lite förkylning men det är skapligt.

Renoveringen av lekrumemt har kommit igång lite igen. Får väl se hur långt vi hinner denna gången. Just nu spacklar Daniel och Oscar väggarna..

Hur har er fredag varit då?
Kram


Egenvård

              (Bild från goldenochvitt.blogspot.com)

Har precis duschat och använde då hemma gjord choklad skrubb. Hittade receptet i en tidning och kände att jag var tvungen att prova. jag har inte gjort lika fina burkar som på bilden men innehållet kändes underbart.
En härlig text innan receptet gjorde att jag inte kunde låta bli. Så här stod det

En aptitretande kroppsskrubb för choklad älskare. Kakao innehåller mängder med antioxidanter som håller huden ung. Sockret skrubbar bort döda hudceller & oljan vårdar och mjukar upp.


Så vad behöver man då och hur gör man? Jo följande behövs

3dl socker

1½dl olja raps eller sesam
2 msk kakao
1-2 tsk malen ingefära

Lägg allt i en skål och rör om. Häll sedan i det i en ren glasburk.
Den håller sig upp till ett år. Billig och väldigt skön på huden tyckte jag:)
Passade också på att slänga i en toning i håret så nu känner jag mig lite fräschare igen.


Värken i kroppen har jag kvar men jag har i alla fall ingen feber och det känns som att värken nu börjar att ge sig så vem vet i morgon kanske det är borta (man kan ju alltid hoppas).

nej mina vänner nu ska jag lägga mig och slappa lite framför tv:n
kram



Affär

Det blev affär av i går så numera har vi en bäddsoffa (se bild i inlägger nedan) hemma. Alltid kul med lite nytt och fräscht:)

Mår lite bättre i dag men har fortfarande ont i hela kroppen.
Barnen är nu på dagis och jag ska lägga mig och vila lite.
Ska på möte dock på dagis kl 12.

Vad ska ni göra i dag då?
Kram


Trött

Usch börjar bli en sjukdomsblogg va? Jag mår fortfarande skit ont i hela kroppen och lite feber. Daniel börjar må bättre men vad segt det är.

Har inte gjort ett skit i dag. lämnade barnen på dagis och gick hem och la mig i soffan Frös som en galning så jag låg där med en fleecefilt och en riktigt ull filt plus att Daniel tänt en brasa i vår kamin. Blev inte varm ändå så till slut masade jag mig upp och tog en het dusch och det hjälpte.
Daniel värmde matlådor och bryggde kaffe och nu är det snart dags att hämta våra guldklimpar från dagis.

Daniel har även ringt på en soffa som han ska kika på i kväll. Vi håller ju sakta men säkert på att försöka göra iordning och vi hade tänkt oss en bädd soffa till vårt barnrum, får se om vi får den...

(Bilden nedan är tagen från en bild på blocket)
kram

Klicka för att se nästa bild

Mera snö



Så har det kommit ytterligare snö och skolledningen gick ut med i går att ca ett 20 tal skolor och förskolor kommer att vara stängda i dag då det är en ras risk med all snö på taket.
Har vi någon gång haft så här mycket snö i denna delen av Sverige?

Mår fortfarande skit. Har 38 i temp ( inte mycket men det däckar mig denna gången) och så ont i kroppen att jag inte gärna rör mig. Huvudet dunkar och ögonen känns som de ska trilla ut i bland. Undrar vad det är vi åkt på?
Daniel är sjukskriven resten av veckan. Han har fortfarande lite små feber och hans astma är inget vidare.

Som tur är mår barnen bra och de har varit på dagis mellan kl 9-15 i dag.



hoppas ni haft en bra dag.
kram


Golvad..

Ungefär så här känner jag mig i dag.. Har ont överallt i kroppen, vill bara gråta och dra täcket över huvudet. Har ingen feber men så fort jag rör mig känns det som tusen nålar! Daniel har fortfarande feber och ja han är väl golvad han med.. barnen var på dagis mellan 11-16. Nu spelar Oscar starwars med en kompis och matilda pusslar här intill mig..

Som jag brukar säga så kommer nog detta också att ordna sig och snart är vi på benen igen:).
Däremot så undrar jag om jag håller på att falla ned i ett mörkthål. Känns som jag inte har någon ordning inom mig. Kanske är det bara så att jag längtar efter våren och solen, kanske har jag haft lite mycket ett tag. Jag är ju en riktig funderare som person och det är inte lätt alla gånger. 

nej nu är det dags för bolibompa med mina gullungar.
Hoppas ni haft en bra dag..
kram


 



Söndag

Daniel mår fortfarande dåligt. Nästan 40 grader och feberfrossa i natt. Han känner sig hel matt och totalt överkörd.. så visst blir jag hemma i dag med mina barn. Mina tankar går dock till mina arbetskollegor som får slita. Hoppas ni klarar av denna snökaos och att det är relativt lugnt. jag hoppas verkligen jag kan komma i morgon. Är Daniel lite bättre så får han mosa i sig alvedon så han kan ta barnen på kvällen.

Ska väl snart ta mig ut och skotta igen (vad annars?). Sen ska Oscar på kalas här i byn och Amanda ska skjutsas hem i eftermiddag.
Vad ska ni göra i dag då (förutom att skotta snö?
Kram


Beslut

Tog till sist beslutet att inte ge mig ut på vägen med barnen så vi blev hemma i från dopet:(
Ringde även jobbet och sa som det var att Daniel är sjuk och att jag får ta vård av barn i morgon. Då visade det sig att det knappt var någon som kunde ta sig till jobbet p g av all snö så det var verkligen svårt med att få in personal. Genast så kom skuldkänslorna hos mig. Har nu försökt på alla vis att få barnvakt i morgon men det är ingen som kan ta sig hit i snön. Skulle gärna försökt ta mig in i morgon bitti men vad ska jag göra? Kan ju inte lämna barnen själva med Daniel som inte orkar upp och göra frukost, mat mm?
Hatar att ha såna skuldkänslor över saker som jag faktiskt inte kan råda över.


Vi var ute igen och skottade snö, tog mig även fram till växthuset men det var snö upp långt över mina lår.
Tittar man ut så ser man folk som skottar av taken både på husen och garagen. Det är helt otroligt...
När hade vi så här mycket snö senast?
Jag är i alla fall trött på den
kram


Snö snö och mera snö, när ska ta det slut?

I dag var jag ute och skottade 07:20 första gången. Var tvungen för att kunna hämta tidningen. Kl 09 var jag och barnen ute och skottade i en timme men jag är rädd att det kommer ändå mer så jag ntar att vi får ge oss ut en eller 2 gånger till i dag. Jag är mer än trött på snön nu, längtar efter de första vår blommorna och solens värmande sken, gö inte ni det?



Visst ser det härligt ut med tussilago!

Daniel är fortfarande sjuk, han är faktiskt sämre. Högfeber och så ont i halsen att han inte kan svälja. Han har fått en tid till jourcentralen kl 12:40. Tack vare snön och att Daniel är sjuk så blir det en hel del ändrade planer. I dag skulle vi på dop kl 14. Tanken från början var att Matida skulle sova hos farmor och att Amanda och Oscar skulle följa med på dopet. Nu där det är så mycket snö vågar sig ingen ut på vägarna så Matilda blir hemma och jag ska försöka ta med alla tre barnen till dopet medans Daniel är på jourcentralen (stackarn). Får väl se om jag och de överlever ( de har ju en tendens att inte vilja vara stilla mer än 2 min). En dop present var jag i alla fall smart nog att införskaffa i onsdags men jag glömde ett kort så jag får väl konstruera ett själv:).

I morgon ska jag jobba 7-15 men som det ser ut nu har jag ingen barnvakt! Kanske får jag ta vård av barn. Hoppas jag slipper det men vad ska jag göra om jag inte hittar någon som vill passa tre barn?
Är det någon som vet hur det funkar med f-kassan? jag tänker på att det är söndag i morgon. Daniel är ju hemma men kan ju inte ta hand om barnen med 40 graders feber?

Ja snö och sjukdomar stller till det en del men som jag brukar säga det ordnar sig och det är bara att bita i hop!

Blev dock lite arg när jag kom in efter snöskottningen och var helt svettig. Daniel kläcker ur sig att jag måste ta en piasavakvast och ta bort snö från växt huset annars rasara det! Såg i mitt huvud hur jag försöker komma fram till det efter som det är en sån vall med snö så det räcker mig till midjan. Fast det är klart att jag ska försöka lösa det men jag blev bara så trött och lite arg för tillfället när han sa det.

För att försöka se något positivt med snön så kanske jag tappar ett kilo eller två av all snöskottning eller vad tror ni (´hahaha).

Nej nu ska jag väl ta tjuren vid hornen och göra oss i ordning vi måste väl få i oss lite lunch också innan vi ger oss i väg. Meddelar hur allt gått senare!
ha en bra lördag och hoppas ni kommer ut:)


Allt möjligt

Är hemma igen efter en fika med min syssling. Vi har alltid så kul när vi ses och jag är verklligen glad att vi kan ses ibland:)

I dag tog vi en kort fika för att sen gå och kika lite. Jag hittade

Ett par gympa skor till Oscar

En dop present till Alma

Ett födelsedags paket till Oscars kompis som har kalas på söndag.

Känns skönt att ha det fixat. Matilda springer runt och fiser som bara den här hemma:) Jag tippar på att det var de 2 päronen och kiwin hon åt som mellis som satte fart på hennes mage (ha ha).  
Oscar och Amanda har verkligen varit så duktiga i dag! Inget bråk och de harlyssnat på allt man sagt till dem i dag. Skönt med såna dagar.

Nu lite bilder











God kväll och sov gott allihop
:)


Nu är den här

Vill göra lite reklam för min svägerskas smycken. Nu är hennes hemsida klar. Jag har själv flera smycken som hon gjort och är verkligen super nöjd. Vill ni kika på lite av vad hon gör så kika in på hennes hemsida

www.byzara.se

Kram


Ledig dag

Så vad gör jag på min lediga dag då? Jo jag började med att göra frukost till alla tre barnen och mig själv. Sen städade Matilda ch jag hela källaren medans de andra två spelade star wars. Efter det var det frukt dags och sen bar det av ut för att skotta snö. Barnen hjälpte till 5 min sen gick de och åkte pulka.
Pappa kikade förbi. Han har köpt ny bil för ett tag sen (som jag inte sett) så då blev det lite kaffe när han kom Efter den kvarten som han var här stekte jag pannkakor till lunch. Daniel kom hem från jobbet och mådde inte bra så honom har jag masserat (då han har ont i axeln) och nu ligger han och vilar. Matilda och jag tog oss an lite mer snöskottning medans Oscar och Amanda var inne och lekte med lego gubbar.

Nu tvättar jag lite och ska väl snart hoppa in i duschen. Barnen ser nu på en film och jag försöker slappna av lite. Ska träffa min syssling på stan i eftermiddag. Ska bli så kul att träffa henne igen.
Hur ser er onsdag ut då?
Kramisar


!



Så här känner jag mig i dag. Kom hem vid kvart i åtta i morse och kröp ned i sängen. Matilda var dock inne och snurrade så jag somnade nog inte förrän 08:20.
Kl 10:30 vaknade jag av att min blåsa höll på att sprängas så då var det bara att gå på toa, sen tog det ett tag innan jag somnade om. kl 11:37 vaknade jag och trodde jag försovit mig men efter att ha tittat på klockan somnade jag om till 12:45 då gav jag upp och gick upp. Tog ett glas mjölk och en smörgås och la mig och läste en pocket bok. Kl 14:30 åkte jag för att hämta Amanda. Hon och jag tog en lunch på coop idag (orkade inte laga mat) eftersom vi ändå var där och handlade. Det blev potatisbullar och bacon. Nu ska vi i väg till ridskolan om en liten stund. Barnen är med Daniel i Karlsborg och kommer hem i kväll.
kram


Att arbeta natt

Har jobbat i natt och ska gå på i natt igen. Vi börjar ju 21:30 och slutar 07:15 nästa morgon. Det är långa pass. Jämför med Volvo som börjar vi 23:40 och slutar vid 06:40. Jag gillar inte att arbeta nätter av fler anledningar: Jag kan inte sova på dagen (vaknar alltid första gången vid halvtolv), det blir ingen ordning med maten och jag blir svullen och gasig i magen, jag blir trött och grinig.

Alla är vi ju olika för en del passar natt arbetet perfekt. Så varför gör jag då nätter? Jo för det ingår i mitt jobb och jag är så illa tvungen helt enkelt. Som tur är har jag ju helt fantastiska arbetskompisar och de gör att det känns lite bättre med dessa nätter...


Nu till något helt annat. Gissa om jag blev irriterad på banken i dag. Jag snabbade mig ner till stan för att jag skulle in och fixa en kopia på min sjuksköterske legitimation (som jag har i bankfacket).eftersom jag måste skicka in det för att få ut min barnsjuksköterske examen.. När jag kommer dit så visar det sig att den stänger kl 15...
Vad är det för tider? Hur många är lediga mitt på dagen av oss som arbetar? De kunde väl i alla fall ha öppet till kl 17:( Nej ett strt minus till handelsbanken för det..


Annars har dagen rullart på. Daniel överraskade med en jätte god kyckling gryta i dag. MMMM samrrig värre var den vill jag lova. Han är duktig på att laga mat min gubbe:)

Ha en bra kväll allihop
kram


En ny dag!

Söndag i dag och sov lite längre! Vaknade kl sex men somnade om till kl 08 då jag kröp ned i Oscar säng för att få vara i fred. Låg sen där och halvsov till kl 09:40 då vi gjorde frukost. Ska jobba i natt så därför försökte jag i alla fall sova längre så att jag ska orka mellan kl 21:30- 07:15.

Efter frukosten åkte vi till svärmot på lunch, Daniel skulle gå över till sin farmor och hjälpa till. När vi stannade bilen utanför svärmor spyr Matilda rakt ut:(
Tror dock inte det är maginfluensa efter som hon är jätte pigg och har ätit bra hela dagen sen. Daniel är dock hemma med barnen i morgon och tisdag så får vi se.

Just det det är ju faktiskt alla hjärtans dag i dag:) Firar ni det?
Jag fick en ros av min man i går när han kom ut ifrån affären och själv köpte jag choklad hjärtan till honom.
Sen firade vi alla i går med kladd kaka och grädde:)

nej nu ska jag spela lite med Oscar innan jag ska ta mig till jobbet
ha en bra söndag kväll
kram


Äventyrsbadet

I dag åkte vi hela familjen till det nya äventyrsbadet i stan! Daniel, Oscar och Amanda har ju varit där förut men det var nytt för Matilda och mig. Barnen hade jättekul rutschkanorna var så klart favoriterna.
Oscar halkade dock och skar upp precis nedanför lilltån så vi fick vila en stund men sen var han i vattnet igen.
Själv tyckte jag badet var så där. Gillar nog Gustavsvikbadet bättre faktiskt.

Är lite trött i dag! Kan bero på att vi inte kom i säng förrän 23:30 i går (vilket är sent för oss). Grannen var över med två av sina barn så vi satt och tjata skit medans barnen lekte. Riktigt trevligt faktiskt:)

Nu ska vi snart se melodifestivalen känns dock som att jag är den enda som inte sett de andra omgångarna i år.
Ha en bra lördags kväll
Kram på er alla


Så har en dag till passerat

Så är denna dagen snart till ända. Lämnade barnen och skyndade mig till jobbet. Först var det möte på avdelningen och sen var det utb i Lean. Vi fick lite roll spel och hitta nya lösningar till en händelse. Det var riktigt roligt faktiskt. Sen handlade jag på vägen hem. Väl hemma lagades det mat. potatis mos och köttbullar stod på menyn i dag. Eftermaten blev det lite tv spel, för tillfället är det starwars som gäller här hemma.

Nu ska jag och Daniel se hur vi ska försöka få till sommaren med semestrar och föräldraledigt.. Blir spännande..
Det var allt för i dag
Ha en bra kväll
kram


Semester

Så nu har vi fått besked. 4 veckors semester någon gång mellan perioden 24-33 och vi ska försöka samsas så önske semester så jag hoppas det funkar utan att några blir ledsna, arga eller besvikna. Själv ska jag nog ta lite f-pening. Kanske inte så populärt men jag vet att min son inte skulle må bra av att byta dagis den perioden dagiset är stäng och i hopslaget med andra förskolor så vad göra? Detta är naturligtvis v 28-31 ( de mest populära veckorna). Jag kommer inte att ta alla 4 veckorna utan Daniel får ta lite. Det är inte lätt att vara alla till lags men jag tänker först se till att mina barn har det bra och sen försöka lösa så att alla får en bra semester ...
Nej nu ska jag lämna barnen på dagis och åka till jobbet ska på LEAN utbildning i dag 
´Vad står på er agenda i dag då+
Kramisar   


I dag

Nu är det redan onsdag, vart tar dagarna vägen? I dag ska Oscar ha gymnastik med mulle gruppen på dagis så vi ska snart göra oss i ordning för att lämna honom vid gympasalen. Annars går tvättmaskinen här hemma igen,kan inte förstå vart all tvätt kommer i från.  I eftermiddag ska jag möta upp min klasskompis på skype för att fixa finliret på D-uppsatsen. Annars har jag inget planerat i dag. Vad ska ni göra i dag då?
Kram


Kaffe

Sitter nu framför datorn med min mugg kaffe (den andra i dag).. Vad gjorde jag utan mitt kaffe? För mig är det viktigt att få börja dagen med en kopp kaffe i lugn och ro (fast det med lugn och ro inträffar sällan). Jag började dricka kaffe när jag var 12 år och var väl nästan den enda som hade en termos med mig ibland till skolan i gymnasiet. Jag har minskat på antalet koppar per dag rejält efter som jag en period drack mer än 24 koppar per dag. Nu kanske jag ligger på 8/dag.

Vad dricker jag för sort då? Ja jag gillar faktiskt det mesta så jag är inte kräsen men mormor hade och min pappa har en donpedro som de gör sitt kaffe i och det blev super gott:)
Hemma har jag däremot en kaffebryggare nu sen perkulatorn gick sönder.

Kram


Min dag

I dag har vi ägnat oss åt lite tråkigare saker än i går. Tvättat, bytt gardiner, lagt uppgardiner, vikt in tvätt bytt lakan i alla sängar och spelat Wii! Sen kom min mamma och passade barnen en stund efter som jag skulle med Amanda till ridskolan och Daniel på möte i skolan som Oscar ska börja i i höst!

Amanda är jätte duktig på att rida! Är verkligen kul att vara med i satellet (jag gillar ju djur).
Nej nu ska jag umgås med min man lite ..
ha en bra kväll
kram


Förälskad


Är helt enkelt förälskad i denna underbara plats! Barnens hus! Vilket underbart ställe. Vi var där i 4 timmar och barnen hade kanon kul:)




















Hoppas ni också haft en bra dag
kram


Utflykt

I dag ska barnen och jag på utflykt! Vi ska åka till barnens hus i Tidaholm:) Har aldrig varit där så det ska bli kul att se hur det är där! Försökte kopiera lite bilder från deras sida men lyckades inte.
De öppnar kl 10 och det kostar 50 kr per person. De har olika rum med olika teman i bland annat ett dinosarie rum, ett sago rum och en storsal med utklädningskläder så jag tror att barnen kommer att gilla det.
En fika blir det nog också i deras café där de har hembakat (mums).
Vad ska ni göra i dag då?

kram



Söndag morgon!

Har precis ätit frukost bestående av Kaffe och ägg smörgås. Lyssnar nu på Magnus Uggla ( Matilda har satt på en gammal skiva). Ska snart slå in ett paket efter som Oscar ska på kalas i dag kl 11.

Matilda hade otur i fredags. När Daniel hämtade henne på dagis hade hon slagit i sin snippa rejält! Hon har ett rejält blåmärke. Inte kul:(

I går jobbade jag dag och eftersom det var lugnt på vår avdelning fick jag gå över till stora barn och hjälpa till. Det var ganska lugnt där med så det gick bra, lite kul att se lite annat.

Daniel var med Oscar på simskolan och farfar och Carina var här och passade Matilda en stund. Sen var de kvar en stund och Oscar försökte lära farfar spela Indiana Jones på Wii. Var jätte trevligt. När barnen somnat klämde D och jag en film från andra världskriget (kommer inte i håg vad den heter).

I dag ska jag arbeta kväll så jag börjar kl 14:30 men sen så är jag ledig ett par dagar...

Hoppas ni får en bra södag
kram


Tillbaka till verkligheten

Nu har man börjat jobba igen och det känns rätt ok! Är fortfarande nere men det är mer privat och inget jag tänker skriva om här just nu! Fast jag tackar för alla de fina inläggen känns skönt å veta att ni finns och bryr er!

I dag ska jag jobba kväll igen. I går var det super lugnt på jobbet och alla var lite små irriterade över vårat flexavtal som ännu inte är klart och det här med raster efter som vi tidigare har haft måltids uppehåll. Jag hopas nu att flexavtalet snart blir klart och att vi får tillbaka våra måltidsuppehåll inget är ju omöjligt sägs det..

Har hunnit dammsuga hela övervåningen nu på morgonen och skickat lite mail, kommenterat bloggar med mera men nu ska jag gå och mysa med mina barn innan de ska till dagis..
Kram


Nedstämd

Känner mig nere:(
Det är så mycket i mitt huvud som snurrar och saker som händer i mitt liv så jag vet snart inte vart jag ska ta vägen. Var ska jag ösa ur mig allt? Kan man göra det? Jag har ingen aning om vad jag vill, känner eller tycker just nu. Allt känns som ett kaos (kanske ett snö kaos hahaha). Är det något vi är bra på på min sida av släkten så är det att skoja bort mycket! Man måste kunna skratta åt eländet sa alltid min mormor och mamma och det håller jag med om. Fast just nu hittar jag inte skrattet, har kanske sålt det och tappat pengarna (hahah).  
Får väl krypa ned i bingen om en stund och hoppas på att jag hittar det i morgon. För i morgon är det en ny dag.

Tack mamma för att du finns, vad gjorde jag utan dig?
Sov gott alla bloggare
kram


SNÖÖÖÖ


(bild från www.boras.se)

Ja så är det bara tlll att ut och skotta igen! Fick ett härligt sms från min man i morse "god morgon älskling det har snöat lite i dag" lite? När jag öppnade dörren och skulle ut för att hämta tidningen så såg jag inte trappstegen. När jag väl tagit mig ned för trappen så sjunk jag ner i snö över mina knän! Så stark som jag är ska jag ta med mig mina små medhjälpare (oscar och Matilda) och gå ut och skotta:)

En rolig sak hände i morse. Matilda skuille gå på toaletten. Väl där säger hon det kom inget. Nehej så vi gick ut och jag satte mig att dricka upp mitt kaffe. då hör jag helt plötsligt " mamma det kom titta". Gick dit och då hade hon bajsat i toaletten för första gången! Gissa om hon och jag var stolta!


I går kväll var jag i stallet med vår stora tjej och vi hade riktigt roligt. Hoppas nu bara att hon får fortsätta rida. Själv uppskattar jag faktiskt att följa med dit, älskar att hålla på med djur!

Nej nu ska jag ta mig i kragen och gå ut och möta snön.
Kram så länge


Hemma i kylan

Så var man hemma i vintern i gen! Daniel hade stängt av värmen här i huset när vi var borta så när vi kom hem kl 02:00 på natten fick vi krypa ned alla i samma säng och värma varandra för det var bara 9 grader här i huset. När vi vaknade hade det i alla fall blivit 12 grader men jag tände en brasa i vår kamin och packade upp allting och sen var det bara att ta tag i snö skottningen! Var helt slut efter den jisses vad tungt det var:)

Stor handling blev det okså för det ekade i kylen och skafferiet! Hittade även dessa muggar



12 st för 98 kr så de köpte jag och bytte ut våra gamla:)

Annars rullar livet på i sin gilla gång. Börjar jobba torsdag kväll och det känns bra. I dag ska vi skotta lite mer snö och åka och inhandla en födelsedags present då Oscar har blivit bjuden på födelsedags kalas på söndag..

Kram på er!


Teneriffa



















Tror att bilderna talar för sig själva!
Kram


RSS 2.0