Barnvakt

I går var min kusin barnvakt åt våra små godingar. Så för ovanlighetens skull snofsade jag till mig lite och vi gick ut och käkade med ett par vänner.
Vi började med mat på Sand
http://www.sandmeza.se/sand/sandstart.html

Där jag åt timjanstekt kyckling med ett glas vin till. Sen gick vi vidare till



Bishop arms. Det var riktigt trevligt. Där satt vi och små pratade och sen blev vi hemskjutsade.
Väl hemma så väntade våra godingar på oss.
Kan man ha  det bättre?
Kram  på er och hoppas ni hade en bra lördag:)


Så glad

Är så glad att jag har min man. I dag var vi på Aspögård med barnen + ett extra barn där vi satt och njöt medans barnen lekte. Sen när vi kom hem lagade han en supergod renskavsgryta medans jag låg och läste och barnen såg på smurfarna. I kväll har vi barnvakt och ska gå ut och käka.

Kan man ha det bättre?
Hoppas er dag varit bra
kram


På stan

I går var det bara jag och lillan hemma eftersom Daniel och oscar var ute med farfar och fiskade.
Jag tog med henne till stan för att kika lite på marknaden.
Marknaden hade inget särskilt så vi gick in till leksaks affären där hon handlade en ritbok.
Sen gick vi in och handlade följande till mig..



En ny klocka



ett armband sen köpte jag även en ny halslänk i silver då min gått sönder. Fick ett bra pris med för det var 25% rabatt..

kram


Rädd

I går så släppte jag ut Matilda från altanen och sa jag ska bara gå ut och slänga soporna, var nu på tomten. Gick så in och hämtade soporna och gick ut till soptunnan (som står på garageuppfarten) på väg in igen ställde jag upp blommorna på vår altan på framsidan. Gick sen runt och ropade på Matilda. Inget svar. Ropade igen men inget svar, gick runt tomten men såg henne inte. Ringde till grannen efter som hon brukar gå dit och leka men inget svar. Oron och rädslan spred sig som ett bälte runt hjärtat. Ringde Daniel och nu var jag nästan ledsen. Låste och började gå ut och leta. Långt borta på cykelbanan ser jag så ett huvud och jag ropar då kommer hon springandes.
När jag sa att jag skulle slänga soporna så trodde hon att jag gick till sopstationen så under den korta tid jag var vid soptunnan måste hon ha sprungit ut genvägen genom häcken och sprungit dit bort. Hon blev också ledsen när hon inte hittade mig men som tur var var det en kille några gator bort som hon kände från dagis vars mamma följde henne tillbaka.
Mitt lilla hjärta vad skulle jag gjort om något hänt dig? Vad glad och varm jag blev inombords när jag såg att du var okej.



tjing


Just nu


Mumma
ha en bra dag
kram


Grillning

Älskar verkligen grillat.
I tisdags var vi hemma hos svärfar allihop (vi och daniels syster med familj) där det bjöds på grillat med sallad, potatis gratäng och strips. Super gott och väldigt trevligt. Barnen lekte och solen sken.

I går så blev det mycket gjort. Daniel har fått en energi kick så nu jobbar han här hemma som bara den. det är lister som åker upp med en väldig fart, altan som inoljas och räcken som målas. Så skönt att det blir gjort.

Sen blev det ett dopp i poolen och sist men inte minst
se själva









Kram


Bröllop


Bild från ellos.se

ska på bröllop i augusti. Jag är ingen klännings människa men denna klänningen har jag tänkt ha på mig då.
Jag ska givettvis inte ha mössa och halsduk utan kommer att vara nyfriserad och med lite fina halsband+ armband.

Vad ska ni hitta på i dag då?
Har ni det bra?
kram


Lugn dag

Sitter hemma hos mor vi är fortfarande kvar:) Daniel tar tillfället i akt och började med lite lister hemma i hallen ska snart åka hemåt och titta hur långt han kommit.
På vägen till mamma stannade barnen och jag och plockade kantareller. Efter att vi varit i Töreboda där vi åt glass så åkte vi en gammal väg hem och gissa om vi hittade kantareller. Massor av dem. Det var riktigt roligt. Mamma och Bo fick dem alla det är de värda:)
Vi har också passat på att ploclka hallon och lite krusbär så det ska jag fixa med hemma sen .
Hoppas ni haft en bra dag
kram


Helgen

Helgen har varit full av aktivitetter. I fredags var det som jag nämde i tidigare inlägg " Allsång i Karlsborg".
Min bästa vän zandra och hennes minsta mötte upp oss där. Det var en trevlig men dock väldigt aktiv kväll. Zara, Emil men även Sanna( Daniels kusin) bjöd på underbara låtar..
Barnens kusin följde med oss hem och stannade tills i dag. Så i går var programmet späckad med äventyrsbad, lunch på Max, besök hos goda vänner och sen mys kväll med film och godis.

I dag var det mini Zoo där vi mötte upp Zandra med barn. Så himla skönt att kunna träffa henne lite. Nu far hon dock tillbaka hem till Usa på onsdag vilket känns tråkigt men kanske kommer vi till henne nästa år:). Resten av dagen var vi i Karlsborg hos svärmor och Daniels morbror så det är kanske ite så konstigt att jag är helst slut nu. Ska bli skönt att få åka till mammsen i morgon och bara ta det lugnt..

Vad har eran helg bjudit på?
kram


Allsång



Ikväll är det dags för allsång i Karlsborg.
I kväll är Zara Kronvall och Emil Sigfridsson gästartister tillsammans med Sanna Sjövall.
Ska bli kul och barnen ser verkligen framemot det.
Ni kommer väl dit
Ha en bra dag
kram


Fötterna upp



Så här satt jag en bra stund i går med fötterna upp och bara bjöt av att vara ledig:)Vädret var rätt lagom inte för varmt och inte kallt. Barnen lekte och gubben pysslade lite.
kram


Mer böcker



Två helt otroliga böcker.

Trasig: av Shy Keenan
En otroligt otäck bok som man bara måste läsa färdigt samtidigt som man inte kan ta till sig allt otäckt. En bok om hur utsatta barn är för våld och pedofili..
Betyg: 4

Landet bortomhavet. av Tamara Mckinley

En bok om het kärlek men också om sorg, glädje och en annan slags kärlek. I början upplevde jag att den var lite rörig men man kom snart in i den och ville då inte släppa den.
Betyg:3

kram


Margaretha

I dag är det margaretha som har namnsdag. Då min mormor hette det och även jag och mamma brukar vi fira denna dagen lite extra. i dag då min mormor inte finns med oss längre så lever traditionen vidare. Min mamma, jag och matilda heter Margaretha så i dag kommer mamma och Bo på lunch. Jag har förberett smulpaj och kaffejojos,
Hoppas ni alla får en bra dag
kram


Bilder

Här kommer lite bilder



Spiken. Här handlade vi fisk som vi sen åt med färskpotatis.



Läckö slott.





Kubbspel i Glenns trädgård:)








Ha en bra dag
kram


Semester

Har nu semester och det känns bra. Har hämtat mig fysiskt efter det förmodade viruset men jag är trött och klarar inte att stressa just nu. I dag tog jag en morgon årpmenad heltsjälv vilket var underbart. Mötte två rådjur som stirrade stort på mig:)

Vi har varit ute lite med husvagnen första stoppet var på Läckö där vi mötte upp en jobbar kompis till D och hade en härlig dag. Sen bar det av mot strömstad med ett litet stopp på vägen. Väl i Strömstad så stannade vi hos en av mina äldsta och bästa vänner Glenn och hans underbara fru Ilka. Var så skönt att träffa dem igen.

Till sist var i Stöllet och fiskade..
skriver mer sen
kram


Nyckelskåp

Hämtade nyckel skåpet jag budat hem på tradera i dag så här såg det ut:





Är verkligen super nöjd..
kram


humör

Så nu kan jag blogga lite igen. Ursäkta om det går lite mellan varven men det är sommar och ja jag mår som jag gör just nu.
Jag har ett humör som jag inte känner igen gråter lätt och blir irriterad för ingett.. Är tröttare än vanligt men en sak är bra och det är att jag börjar komma tillbaka ia arm och ben. Armen funkar men behöver lite mer styrka igen så nu hoppas jag att det håller i sig..
kram


Tokigt

jag vet inte men det känns tokigt. Är kanske inte mig själv gråter för inget och är trött! Jag kan nu röra armen hyfsat men har ingen styrka i den men det kommer..
Livet kanske bara är lite tokigt ibland.. Eller vad tror ni?

Kram


Nytt bok tips



Tre böcker jag läst nu när jag är sjukskriven..

Från vä: Förödande passion ( av lindsey Johanna)
En suverän bok om man vill drömma sig bort i en bok om passion och åtrå om svek och förlåt.

Svek och passion (av Elisabeth Grayson)

Denna bok sträck läste jag! Spännande och passionerad. Man riktigt kände hettan mellan huvud personerna.

så till sista boken som inte handlar om passion men dock om kärlek på ett konstigt sätt

Vi måste prata om Kevin ( av Lionell shriver)

En ganska tung och otäck bok men så himla läsvärd. Om en mors kärlek om hur det formar familj barnen och henne själv. Den får trots att den var lite tung fyra stjärnor..

Kram på er


Vunnit




Vann detta fina nyckelskåp när jag budade på tradera. Lite dålig bild lägger upp en sen när jag fått hem det.
Kommer att passa perfekt i våran nyrenoverade hall.. Sen är det lite kul attt vinna också:)
Kram


RSS 2.0