Rädd

I går så släppte jag ut Matilda från altanen och sa jag ska bara gå ut och slänga soporna, var nu på tomten. Gick så in och hämtade soporna och gick ut till soptunnan (som står på garageuppfarten) på väg in igen ställde jag upp blommorna på vår altan på framsidan. Gick sen runt och ropade på Matilda. Inget svar. Ropade igen men inget svar, gick runt tomten men såg henne inte. Ringde till grannen efter som hon brukar gå dit och leka men inget svar. Oron och rädslan spred sig som ett bälte runt hjärtat. Ringde Daniel och nu var jag nästan ledsen. Låste och började gå ut och leta. Långt borta på cykelbanan ser jag så ett huvud och jag ropar då kommer hon springandes.
När jag sa att jag skulle slänga soporna så trodde hon att jag gick till sopstationen så under den korta tid jag var vid soptunnan måste hon ha sprungit ut genvägen genom häcken och sprungit dit bort. Hon blev också ledsen när hon inte hittade mig men som tur var var det en kille några gator bort som hon kände från dagis vars mamma följde henne tillbaka.
Mitt lilla hjärta vad skulle jag gjort om något hänt dig? Vad glad och varm jag blev inombords när jag såg att du var okej.



tjing


Kommentarer
Postat av: Mamma

Den lilla damen får man snart ha sele på. Stackars liten belv hon rädd? och förmodligen du också.

Ta nu hand om varandra. Kram



2011-07-29 @ 10:16:37
Postat av: monica

ja, usch det kan gå så fort ibland och man hinner bli rädd o tänka många hemska tankar. Tur ni hittade varandra!! kram på er

2011-07-29 @ 11:03:58
Postat av: Just Another Crazy Blonde - With Just Another Stupid Blog

Phew vilken tur att hon var okay! Det går så himla fort - bara några sekunder så kan de vara borta! =(

Kraaaam!

2011-07-29 @ 13:32:11
URL: http://www.spindeltjejen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0