Svamp

Kantareller, matsvamp

I går var vi i karlsborg och passade då på att plocka kantareller. Hittade en hel del faktiskt så här ska njutas framöver. Daniel gör jätte goda gryter med kantareller i och sen är det ju supergott på varm smörgås..

Det var ju kalas i Karlsborg i går för barnens faster Linn som nu är 17 år. Det firades med en stor jordgubbstårta och supergoda drömmar.

Barnens andra faster kom också till kalaset vilket var jätte skoj för vi ses inte så ofta. Oscar tyckte verkligen om att leka med sin kusin Ängla och givetvis att hjälpa till med de små Vilda och Älvin.

En annan bra sak som jag tjatat om (iallafall på jobbet) var att listerna i Matildas rum äntligen kom upp i går. 3 år har det tragit men nu är de på plats.

Nu ska jag sova lite eftersom jag ska jobba i natt
Ha en bra dag allihop
kram


Kommentarer
Postat av: Zandra

Roligt att det finns svampar redan! Vad gott! (avundsjuk!) Och bra att det äntligen blev lagt då, listerna alltså. Vi mår rätt bra, har lite feber hit och dit, men ingen farlig temp.

2010-06-21 @ 15:13:13
URL: http://zlindholm.blogg.se/
Postat av: Zara

Ja dem leker verkligen bra!!

Kan ni inte ta med spritköket till oss, hade varit superkul att göra en sådan skogsutflykt! Ett äventyr för Ängla, vi är verkligen skitkass på sånt :(

2010-06-23 @ 00:19:17
URL: http://zara82.blogg.se/
Postat av: Just Another Crazy Blonde - With Just Another Stupid Blog

Toppen med listerna! Nu är det bara badrummet kvar ;)



Svamp - så gott, har de börjat komma redan alltså?



Kramis

2010-06-24 @ 23:56:31
URL: http://spindeltjejen.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0