Gårdagen

I går gjorde jag en super god lunch som jag vars recept kommer från min svägerska Zara.
Så här såg det ut



super gott och nyttigt. jag har en klick turkisk youghurt på. Oscar älskar det också men Matilda var lite mer reserverad, det är hon alltid mot soppor..

Var tvungen att ta mig in till stan i går för att byta batteri i Daniels klocka så det gjorde vi. jag köpte en röd vår jacka på kappahl, så nu har jag använt present kortet jag fick för typ ett år sedan. Sen köpte jag en keps till Oscar och en scarf till Matilda. 

Lite fika hanns det med också

 
Barnen mumsade på kladdkak med vaniljsås själv nöjde jag mig med en kopp kaffe. Jag smakade inte ens på deras kladdkaka, även om jag var ltie frestad.

Nej nu ska jag lägga mig och sova till typ halv fyra
kram


Låter som en kråka

Jag är något fruktansvärt hes. Får knappt fram ett ljud. Mår bra annars så jag hoppas jag kan jobba i natt. Pratade med chefen förut och jag ska vila lite under dagen och höra av mig senare..
Tydligen hade vi en del på avdelningen så jag kan ju alltid hjälpa till med saker runtomkring om inte annat.



Tack för alla kommentarer. Det ger mig mer energi att kämpa vidare:)
Hoppas ni får en bra dag
kram


- 2,8

I dag var det dags för min veckovägning och den visade på minus 2,8 kilo:).
Känns bra så nu är det bara att fortsätta eller hur!

Är förkyld men ändå inte. Laddar med varmmjölk och honung, bisolvon, alvedon och nässpray samt frukt och mycket kaffe,, Vill inta vara sjuk mer nu, man tappar så mycket i lön när man är borta..

Nu ska jag spela lite med Oscar
tjing så länge..


Väntar

Väntar just nu på att en gammal vän till mig ska komma! Han är nämligen i stan på besök..
Har förbrett kaffet och en fruktsallad. Ska verkligen bli kul att träffa honom, det var ett tag sen sist,

Annars har jag jobbat och känner mig ganska slut. Det skrapar i halsen och jag är lite snuvig, får väl se vad det blir av det..

Oscar tog simmärke på simskoleavslutningen i går! Visst är han duktig:)
Är allt mäkta stolt över honom..

Hoppas ni haft en bra lördag och söndag
kram


lördag innan påsk

Ja nu är det snart påsk. I dag har vi plockat lite påskris och pyntat på trappen samt plockat fram lite påskpynt. Har dock inte så mycket men det vi har har vi tagit fram. Vad har ni för planer i påsk då?
 Alla i våran släkt har ska åka i väg någonstans eller så har de annat besök så vi ska vara hemma själva hela påsken så har ni inget för er kika förbi vet ja:).

Ska snart åka till jobbet. Jobbar kväll i dag och dag i morgon. Daniel upplyste mig lite snällt om att vi ska ställa om klockan i natt så nu blir det inte så många timmars sömn i natt inte.

Daniel ska ut med grabbarna i kväll, det är han verkligen värld, men jag hoppas han kommer hem i hyfsad tid eftersom jag börjar kl 07 i morgon och vi hade ingen barnvakt som kunde stanna kvar över natten och ta barnen på morgonen. Matilda är ju som jag tidigare nämnt en fena på att komma upp runt kl 05:00 och tala om att det minnsan är tidig morgon och dags att gå upp:) kankse inte uppskattas efter en ute kväll (hahaha).

Vad har ni för er denna lördag då?
Kram


Ville bara visa

Tog så härliga kort på väg till dagis häromdagen.







Mina barn:)

De är mitt allt, de är luften jag andas, de är solen som värmer mig, regnet som svalkar mig och blodet som pulserar igenom mitt hjärta. Utan dem skulle jag inte kunna andas, jag skulle leva i totalt mörker och alltid vara kokhet. Utan dem skulle mitt hjärta sluta slå.

kram


Äntligen fredag!

Så var dete fredag igen, vart tar veckorna vägen?
Var en del att göra på jobbet i går kväll så jag var inte hemma förrän kl 23. Somnade väl vid tolv snåret och redan kl 05:15 kom Matilda in med sin glada stämma " mamma det är tidigt morgon".

Har nu druckit lite kaffe och ätiti min gröt, spelat lite tv-spel mm. I dag är barnen och jag lediga, vi har inga direkta planer mer än att vi ska möta upp Daniel i stan sen på efftermiddagen för att handla lite mat.

Vad ska ni göra denna fredag då?
Kram


Fullbokad

April är en rätt fullbokad månad. Det är 2 tandläkarbesök (jag och Matilda) 2 besök på Bvc (3 års kontroll 51/2 årskontroll och läkar besök) en klipptid, ridskola varje tisdag och dessutom ska jag jobba rättmycket!

I dag har jag faktiskt ara tagit det lugnt. Lämnade barnen vid 11 och tog sen en promenad med bra musik i öronen. JAg bara njöt av vädret och trots all snö som ligger kvar här så kände jag att våren är på ingående..
Ska hoppa in i duschen nu och sen åka till jobbet.
Ha en bra kväll
kram


Snacka om förvirrad

Har hela veckan ( lördag, söndag måndag och tisdag) varit så säker på att jag jobbar kväll i dag och dag i morgon. Ringde dagis och kollade om Oscar hade gympa i dag kl 10 vilket han har. Ska sen lämna Matilda kl 11. Så sitter jag och barnen och myser lite nu på morgonen eftersom vi har så gott om tid på oss. Då ringer det och eftersom det är hemligt nummer så är jag helt inställd på att det är jobbet som tänker fråga om jag kan byta och jobba natt, men nej då. Visst var det jobbet men i stället för att fråga om jag kan jobba natt säger Tina ( en av mina chefer) " vi saknar dig här på jobbet" Jag skulle alltså ha jobbat dag i dag och kväll i morgon (hahahah).
Gissa om jag skämdes.
Tina skrattade åt mig som måste låtit väldigt förvirrad och som tur var gick det bra att jag jobbar kväll i dag och kväll i morgon! Lite rörigt eller?
Ja som sagt jag är nog lite förvirrad just nu
kram


Hos frisören



Såhär såg jag ute före




och ¨å här snygg blev jag 
kram


Barnrummet





Det är lite kvar att göra men det börjat i alla fall att likna något!

I går var vi ute på en lång promenad barnen och jag


Så här kul tyckte Oscar och hans kompis att det var...
Kram


Måndag

Så är det måndag och i dag börjar jag:) Vägde mig i morse och kommer att väga mig en gång i veckan. Kommer att bli kämpigt och jag tänker inte rusa ned i vikt för fort men ner i vikt ska jag. Började dagen med ett glas vatten och en portion havregryns gröt. Sen kommer jag att äta en frukt som mellan mål på för och eftermiddag och där emmellan kommer jag dricka en Naturdiet shake. Ska nu göra detta ett tag så bli inte ledsna eller irriterade om jag tackar nej när det bjuds på något:)

Ska även ta en promenad i dag, det är ju got väder:)

Kram


I like to move it

I dag dansade Matilda för fullt och sjung " I like to move it move it" så himla härligt:)
Försökte fånga det med min video kamera i mobilen, det gick så där! Jag har verkligen massor att lära mig om mobil, dator mm.

Var hos mamma på lunch i dag. var riktigt skönt. Har inte varit där på ett bra tag, man har ju alltid fullt upp.
Bo visade lite om släktforskning, han hade fått ett programm så han kunde gå in och se i gamla folkbokföringar från 1800- talet. Var riktgit fascinerande att se hur de skrev då. Jag hade dock svårt att tyda skrivstilen.
Kanske börjar jag släktforska när jag blir lite äldre vore ju roligt att se vad det är för folk som man kommer ifrån:)

I morgon åker jag på Me and I party (heter det så?) hos en jobbarkompis. En annan jobbar kompis plockar upp mig så vi samåker. Ska verkligen bli kul!

Har ju känt mig så trist och äckligt ful den senaste tiden. Är mer än trött på min figur. En del tycker att det bara är att ta sig i kragen och till viss del är det det. Ska börja i morgon.  Vill ju kunna träffa folk utan att känna mig som en elefant. Ni får mer än gärna peppa mig med kommentarer...

Annars har det varit en rätt lugn helg vi har inte gjort så mycket. Daniel är fortfarande sjuk men barnen börjar bli sig lika igen. Så nu hoppas jag verkligen att vi får vara friska ett tag..

Ha en bra kväll
kram


Äntligen ledig

Äntligen ska jag vara ledig ett par dagar. Har varit en intensiv vecka med arbete och sjukt här hemma. Har varit rätt mycket på jobbet men men det var ganska roligt också och jag har lärt mig mycket.

Barnen mår bättre de har i alla fall ingen feber i dag. Oscar ska på simskola i eftermiddag annars har vi inget inplanerat i dag faktiskt. Dricker nu lite kaffe medans barnen spelar tv-spel och ser på film. Barn rummet blev en succe ska försöka få lite bilder att lägga upp snart så ni får se.

Hoppas ni får en bra lördag
Hör av mig sen
kram


Lång dag

Gick upp tjugo i sex morse. Var på jobbet kvart i sju och kom inte därifrån förrän kvart i fem. Var tvungen att stanna till på hemvägen för att tanka och inhandla lite alvedon och filmjölk så jag var inte hemma förrän kl sex.
Började då med att laga kvälls mat, starta diskmaskinen, plocka in tvätt och starta en ny maskin sen spelade jag lite tv spel med barnen innan det var dags att plocka upp i deras rum och läsa god natt saga. Nu har de somnat och jag känner mig helt mörbultad!

I morgon börjar jag sju igen så jag ska snart krypa ned i sängen jag med men i morgon hoppas jag på att kunna sluta i tid!

Ha en bra kväll allihop
kram


Denna feber!

Blir snart tokig på denna feber som går runt här hemma. Oscar har ju legat nu i går och i dag med hög feber. Nu på kvällen visar det sig att Matilda och Daniel också har feber. Matilda 39 grader och Daniel 38,5.
Ska vi aldrig bli av med den? Hoppas nu bara innerligt att det inte är matildas lunginflammation som spökar igen. Daniel är hemma med båda barnen i morgon och jag ska upp och jobba:)

Annars har dagen rullat på. Kom hem och åt frukost med familjen och sen la jag mig och sov tills Oscar kom in och väckte mig kl 14:15. eftersom det är tisdag i dag var jag på ridhuset mellan 17-19 med den stora tjejen, på vägen dit passade jag på att inhandla klinkers och en tröskel till hennes. Kommer nog bli skit snyggt..

Daniel och jag har nu sett Män som hatar kvinnor och flickan som lekte med elden och i kväll ska vi ta den sista filmen av de tre!
Vad ska ni göra i kväll då?
kram


Natt

Ska snart i väg och jobba natt. Kommer nog bli segt eftersom jag inte somnade förrän haöv tolv i går och vaknade halv sex i morse. Räddningen är dock att det bara är en natt och sen så sov Oscar och jag en timme vid lunch. Hoppas bara det är lagom mycket nu på jobbet.

Oscar har rätt hög feber 39,6. Daniel tar vård av barn i morgon och sen får vi se.
Vill tacka Bo också som kunde ställa upp som barnvakt så tidigt i morse det var verkligen supergulligt:)

Ha en bra natt allihop 
kram  


Ett stort grattis

Ett stort grattis till barnens kusin max som fyller sex år i dag:) Minns det som i går när han var nyfödd och jag var inne på BB och hälsade på.
Hoppas han får en bra dag och vi kommer och firar honom en dag framöver..

kram


Sjuk

Oscar vaknade i morse med feber och ont i halsen stackarn:(
han är så sällan sjuk men denna gången kom han inte undan. Hoppas nu bara att det är en vanlig förkylning med lite feber.

Var på smyckes party i går direkt efter jobbet. hittade ett halsband som jag fastnade direkt för och naturligtvis köpte.


Visst är det fint!

Bild tagen från www.firmafroh.se

Det fanns jätte häftiga klockor också som jag tyckte var jätte läckra men de kostade lite för mycket för min plånbok just nu.

Medans jag var på smyckes party var Robert här och hjälpte till med lite eldragning i det nya rummet så nu har vi elkontakter där. Känns så skönt när det börjar bli färdigt.
Nej nu ska jag i väg på ett möte!
ha det gott allihop så länge
kram


Vårkänslor

Tog en promenad nu på förmiddagen och vårkänslorna kom direkt. solen sken så otroligt skönt.
Kalaset gick bra i går och Matilda blev jätte glad för alla fina paket.

Hon fick så mycket grejer. Jätte fina kläder av farmor, mormor och moster. Ett dockskåp med massa möbler, lampor och dockor till av farfar,faster och gammelfarmor. Sen fick hon godis och pengar av morfar. Några böcker blev det också från oss och farmor. Av oss fick hon även en barbie med kläder till, snövit med de sju dvärgarna. Det är egentligen inte klokt vad grejer de får:)
Tack alla som var med och firade Matilda i går:)

På kvällen följde hon med farmor, Anders och Linn hem så hon har sovit där i natt.
oscar sov inne hos mig och Daniel och när han somnat klämde vi filmen, Män som hatar kvinnor. har ni sett den? jag tyckte i alla fall att den var superbra.

Ska snart i väg till jobbet. Har ett sjuk schema den kommande veckan.

Kväll i dag, dag i morgon, natt mellan måndag och tisdag och sen onsdag, torsdag och fredag dag så vi får väl se om jag är som en levande död på fredag eftermiddag.

Ha en bra lördag kväll allihop själv ska jag ha min lördag kväll i hop med mina goa arbetskompisar..
kram


Hurra Hurra Hurra



i dag blir vår lilla tjej 3 år! Det är inte klokt vad tiden går. Det känns som om det var häromdagen som jag låg på operations salen och väntade på att få se vem som legat i min mage i nio månader. Hon föddes med kejsarsnitt och jag minns än i dag hur hemskt det var att de tog ut henne direkt och det tog 45 min innan jag fick träffa henne. Hon var lite tagen och krävde lite neoputt och syrgas en stund. Så himla skönt det var när jag äntligen fick upp henne på min mage. Nu är hon redan 3 år och så himla go.

Sjung för henne i morse och så fick hon lite paket i sängen. Hon blev så himla glad för paketen. Mamma fyller jag år i dag säger hon glatt:)

Ska snart ha lite kalas för henne med släkten. Har gjort 3 olika matpajer en grönsallad och givetvis bullar, kakor och en tårta.

ha en bra fredag
kram


Effektiv

I dag har vi varit efektiva. Barnen vaknade redan kl 05:05. Så vi hade ätit frukost, handlat, plockat ur diskmaskinen när kl var nio i morse. Sen bakade vi bullar, lite kakor, la emellan tårtan, tvättade och städade övervåningen. På eftermiddagen åkte jag och barnen till Therese som har barn i samma ålder. Nu sover Matilda och OScar ser lite på tv. Han har hjälpt mig slå in lite paket tills i morgon och städat hela nedervåningen. Så summan av kardemumman är att vi hunnit mycket i dag;)

Vill passa på att gratulera Bo i dag:) Hoppas ni hade en trevlig dag och att lunchen smakade bra.

Tack alla för alla goa kommentarer på min examen! JAg är verkligen glad som har er alla som nära och kära:)

Nu ska vi väl snart krypa ned vi med i sängen är rätt trött.
Ha en bra kväll allihop
kram


En vanlig dag

En helt vanlig dag. Jobbade till kl 16 och när jag kom hem lagade jag lasange till middag sen blev det bolibompa med barnen och en godnatt saga efter det. Nu ligger de och sover. I morgon är vi lediga och ska försöka städa lite samt baka lite bullar.

Kram


Med posten!

I dag kom mina examens bevis med posten. Känns nästan lite sjukt att man nu är utbildad barnsjuksköterska och har en magister examen i vårdvetetnskap. Tog lite bilder men eftervårat data haveri i helgen så kan jag inte lägga upp bilder från min telefon. Ska be Daniel kika på det en dag snart.

har jobbat mellan kl 7-16 i dag och efter jobbet var jag och inhandlade lite youghurt mm. Barnen hade haft en bra dag på dagis men matilda var bra trött i kväll, hon somnade i min famn framför Bolibompa:)

Hur har ni haft det i dag då?

Kram  



Kväll

Nu har barnen precis somnat. Farmor kom hit på en fikat efter att Oscar ringt och frågat om hon ville komma.
Snabbt fick vi slänga ihop choklad muffins efter som vi inte hade något fika hemma.

Barnrummet börjar nu arta sig. Kommer att lägga upp lite bilder längre fram.

I morgon blir det tidig morgon för oss alla efter som både Daniel och jag börjar kl 07 så barnen lämnar vi redan kl 06.30.

Fcik ett så fint armband i examens present av min svägerska i dag på posten. Tack Zara var precis ett sådant jag önskat mig;) . För er som inte gjort det kika gärna in på hennes hemsida.

www.byzara.se

Nu ska jag slänga mig i soffan framför en film
kram allihop


Måndag

Äntligen måndag efter en helg full med saker att göra. Först vill hjag bara berätta att lilltjejen mår bättre och i morgon får hon gå till sitt efterlängtade dagis igen:)

Så vad har vi gjort i helgen då?

Jo vi fick dator haveri så Daniel satt hela lördagsnatten för att fixa i ordning den.
Vi har lagt klinkers i lekrummet.
Variet på ikea och handlat till lekrummet.
Oscar var på simskola och fick gå in till den stora bassängen med en simdyna på ryggen. Han var jätte stolt att han fick gå med.

På ikea blev det följande + lite till

IRMA Pläd
2st fleece plädar


LUSY BLOM Kudde
2 st kuddar att ha i soffan
NOT Golvlampa upp/ läslampa
2 st lampor att ställa en vid varje sida av soffan
SPONTAN Tidningsställ
Tidningshållare vi köpte dock en svart.
SPONTAN Magnettavla
Magnet tavla fast vi köpte en svart
GODIS MIX Glas
Nya glas till vårat kök!

Alltid kul med lite nya saker:)

Nej nu ska jag moppa klonkersgolvet,
Ha en bra dag allihop
kram


Piggare



Äntligen är Matilda gladare och piggare. Oscars kompis har varit här hela dagen. Matilda är nog lite små förtjust i honom. Hon satte sig och ritade en teckning som hon sen sprang ned med till honom:). Visst är hon för söt...
Hon har ätit i dag i och för sig ingen mat men väl youghurt och jordgubbar så nu tror jag att medicinen börjat verka. Känns bra har varit orolig faktiskt men i natt tror jag att jag kan slappna av och sova jag med.
ha en bra fedag kväll
kram


Morgonen

Febern är kvar men hon har redan druckit 2 glas juice och en festis (hurra).
Oscar får vara hemma med oss i dag och hans kompis kom redan kl 08:40 så de sitter som klistrade framför tv:spelet.

Ska väl försöka ta på mig något annat och fixa lite mellis till barnen om en stund..
Hoppas ni alla får en bra dag
kram


Äntligen rätt

I går morse blev lill tjejen verkligen dålig. Trots alvedon och ipren så steg febern till 40,6 och hon bara skakade. Det gick så fort på bara några minuter så blev hon verkligen tagen. Åkte in till barnmottagningen. Nytt Crp visade på 137 och tempen var jättehög.



Så här tagen var mitt lilla hjärta:(

läkaren kom och sa direkt när hon såg mig att hon försökt ringa mig precis. Hon hade varit på en rönrgen rond på morgonen där det visat sig att den första som tittat på matildas röntgen bilder missat att det var en lunginflammation. Så hon hade lunginflammation redan i måndags men fick börja behandlingen i går. Inte konstigt att hon varit så dålig. Vi fick stanna kvar för lite dropp i går då hon inte druckit så mycket och fick givetvis börja med medicinen direkt.





Hon blev piggare efter droppet och mer alvedon och ipren. Mormor kom och var hos oss en stund (tack mamma)
vilket Matilda tyckte var jätte mysigt. När droppet gått in tog vi våra väskor och åkte hem. Nu när hon fått rätt hjälp mot lunginflammationen så ska hon pigga på sig så nu hoppas jag vi slipper fler sjukhusbesök.
kram


Feber fortfarande



Kl 05 i morse låg Matilda och gnydde. Tog en temp och hon gjorde inte det minsta motstånd. Så vad stannade den på då? Jo 40,6 grader. Hon hade fått alvedon kl 20 när hon la sig, en supp Ipren kl 23 då hon var jätte varm och nu fick hon alvedon igen. Hur länge ska hon ha det så här? Jag fick öppna altandörren och kyla ut rummet lite så att hon inte skulle koka. Stackars Oscar som också låg inne hos oss frös lite, han tittade på Matilda och sa " Mamma hon är väldigt varm på pannan och hon andas inte så bra" . Hon är täppt i näsan och det lät väldigt jobbigt. Kl 06 fick jag henne att dricka ett helt glas juice och sen drack hon ett glas till vid frukosten, alltid något positivt i alla fall. Ska åka och lämna Oscar till dagis så får vi se hur hon mår om en stund annars får jag väl ringa ut till barnmottagningen igen.
Kram


Musik och lekrum



Till toner från denna skiva ( som jag älskar) har jag nu greppat penseln och målat lite i det blivande lekrummet:)

Så här ser det ut nu






Som ni ser blir det grått och gult. Oscar har valt den gula färgen. En stor stickers i form av en elefant är också beställd. Klinkers till golvet är också inhandlat. Vad tror ni om det?

Matilda myser framför tv:n
ska göra henne sällskap nu
Kram


Vår kläder







Trots all snö har jag börjat tänka på vårkläder till barnen. Bilderna ovan visar det jag budat hem från tradera.

En helt ny rosa windstopper
En röd jacka + överdragsbyxor
En blå jacka.
Fina va..

kram


Fortsättning

I dag vaknade matilda med 39 i temp. Hon är genom täppt. Andningen är lite rosslig men jag bedömmer inte att hon behöver inhalera så vi har inte varit inne. Doktorn ringde i dag och frågade hur hon mådde. Hon poängterade att det bara var att komma in om jag kände mig osäker på hur hon andades och att jag ska ge full dos ipren och alvedon mot febern. Hon har i alla fall börjat äta lite och dricka lite inte alls så mycket som hon brukar men det är ju en början.
kram


En utslagen liten tjej





Matilda var riktigt dålig natten till måndag. Hon hade 40,5 i temp och jag fick inte ned den vad jag än gjorde. Hon fick max dos både alvedon och ipren, jag baddade med kall handduk och fönstret var öppet men hon var lika varm för det. Var på väg ut till akuten men avvaktade till slut till på måndag morgon då jag tog mig ut till den öppna infektionsmottagningen på vårdcentralen. Där ifrån blev vi skickade vidare till barnmottagningen på Kss. Vid vägningen insåg jag att hon tappat 0,8 kilo i vikt. Hon syresatte sig även lite dåligt och fick inhalera koksalt vilket hjälpte henne bra. Crp (snabbsänkan) var rejält förhöjd 119 (mindre än 5 är normalt) Vi fick också en remiss till öron då de inte kunde avgöra om det var en otit (öron inflamation) på ena örat. Det var det dock inte så då fick vi en remiss på en lungröntgen. den den var gjord var hon precis kokhet stackarn, det var nästan så jag brände mig på henne. Under hela tiden har jag inte heller fått henne att dricka trots att jag mutat med allt som hon älskar. Till slut blev vi nlagda på avdelningen så att hon fick dropp. Trots den höga sänkan tror de ändå att det är ett virus som spökar så som tur var blev det ingen antibiotika. Hon piggnade till lite och åt en liten youghurt på 1,25 dl. När droppet gått in tog jag faktiskt med henne hem trots den sena timmen (kl22). 

Har dock inte kunnat sova för jag har varit så orolig för henne. Hon andas ytligt och det piper i bröstet på henne. Ett tag kände jag att jag kanske skulle varit kvar på sjukhuset. Nu på morgonen så hade hon i alla fall bara 39 i temp och jag fick henne att dricka ett glas vatten och äta lite glass med kola sås.   

Så pratade jag med hennes fröknar på dagis då säger de att det är många barn från hennes avdelning som har mykoplasma (lunginflamation). Genast tänkte jag, kan de ha missat det?

Ringde nu ut och pratade med sköterskan om hennes andning och frågade då om det trots allt inte kan vara lunginflammation. Så nu väntar jag på att läkarn ska ringa tillbaka till mig.

Trots att jag är utbildad barnsjuksköterska så blir jag så himla nervös när det gäller mina barn och då också så himla osäker på mina kunskaper. Sen har jag ju inte heller jobbat med de lite större barnen utan jag har ju bara jobbat med de små prematurerna.

Nu har jag pratat med läkaren och han tyckte att om hon fortsätter att ha en pipig andning så ska jag åka ut för att eventuellt inhalera lite. Nu sitter hon och ser på Pippi (mitt lilla hjärta) med tummen i munne så nu hör jag ju inget men jag får väl vara observant. 

hur har ni det då?
Kramisar  


RSS 2.0