Vad hände?

I söndags blev jag yr i huvudet och illa mående. Efter en stund slutade min högra arm att fungera och blev kall. Seg som jag är tog det några timmar innan jag ringde 1177. De sa att jag genast skulle ringa 112 vilket jag gjorde. De ville skicka en ambulans men jag bad att få åka med min man in. Så han körde mig till min far som sen tog mig till sjukhuset eftersom Daniel tog hand om barnen som blev ledsna. Väl på sjukhuset ville inte heller benet fungera som jag ville. De misstänkte stroke!!!!

Jag fick göra dator tomografi som dock var ua och jag hamnade på stroke avdelningen där jag fick göra en del tester och undersökningar. Det positiva var att det inte var en stroke vilket givetvis är en lättnad. Jag är fortfarande svag i höger sida men nu går jag rätt bra och armen tränar jag. Allt tar lite längre tid och borsta tänderna och ta av Bh:n är en utmaning men det går. De vet inte vad det var, ett virus eller en neuromuskulär sjukdom är deras gissning. De sa till mig att de tror det är god artat och att jag ska vara återställd om 2 veckor blir det sämre eller inte blir bra så ska de göra en bredare utredning.  Så här är jag nu hemma och vilar och tränar.

kram alllihop


Rörd

Har legat på sjukhuset några dagar. Kom hem i går. I måndags när barnen och Daniel var och hälsade på fick jag dettta underbara kort...



Gissa om jag nästan började gråta. Så fint han gjort..
Jag saknade allt mina härliga ungar och min man också. Nu är jag hemma igen och tränar min arm på att vilja som jag vill. Vill passa på att säga



för allt stöd. Alla sms, besök  samtal mm. Det värmer en när det är kämpigt..
kram


Rektoskopi

Skrev ju tidigare om att jag fick gå hem p ga av diare! På morgonen sen så var det bara rent klar rött blod som kom så jag ringde vc eftersom tanken om cancer ploppade upp i huvudet då det började så på min farmor. Så jag fick komma in och de gjorde en rektoskopi en mindre trevlig undersökning men vad gör man.. De hittade dock inget utan nu ska jag ta massa prover och lämna in.
Ja ja vi får se vad det blir av det som tur är är magen lite lugnare och inget mer blod vilket känns skönt..

ha en bra dag allihop kram


Midsommar:)



HUr firade ni midsommar? Barnen och jag började dagen med att plocka i hop två underbara buketter. Sen dukade vi på altanen







för att inta en lunch bestående av, färskpotatis, sill, köttbullar, prinskorv, kex, vindruvor och ostar ihop med min mamma och Bo. Det var som vanligt gott och kanske slank det ned lite mer än vad det borde gjort. Till efterrätt blev det Jordgubbs tårta med choklad mousse och hallonsylt i..

Min underbara mamma trillade dock och ett tag såg jag framför mig att jag fick ringa ambulans men som tur var gick det bra. Fast jag hade allt hjärtat i hals gropen ett tag..

Efter det bar det avtill Björstorps badet för att dansa kring midsommar stången. Tror jag uppskattade det mer än barnen som hellre jagade grodyngel.. Ha ha ha..

Oscar beslutade sig för att hoppa i bassängen men han glömde visst ta av sig kläderna så det blev ett dopp med dem på och sen åkte de av men efter ett tag badade de flesta killarna i kalsonger eller badbrallor så vad gjorde väl det? De hade super kul och det var det viktigaste.

Kvällen avslutades med lite krocket och grillning med våra vänner och deras 2 barn kort och gott en härlig midsommar..
HUr firade ni då?

Kram


Oj oj oj



Åkte till jobbet i går skulle jobba natt. Efter kanske ca 15 min där började magen bubbla och jag fick springa till toa... diaré. Oj oj oj vad pinsamt. Jag försökte först med en kopp te men allt bara rann rakt igenom. Fick åka hem och lämna mina goa arbetskompisar en man kort då det inte går att få in någon så sent
Hoppas ni fick en hyfsad natt ändå:(..

Själv tog jag med mig papper i fall jag inte skulle hinna hela vägen hem men som tur var hann jag precis hem innan nästa attack. Tillbringade sen några timmar på toa innan jag somnade..

kram på er


Blommor



Denna underbara bukett plockade lillan och jag i dag på väg hem efter att ha lämnat Oscar på fritids..

Vi plockade även en som vi satte på min mormor och morfars grav så här fint blev det..



Tyvärr ser det ut att bli regn i dag men vi får tro att det blir en bra dag ändå..

Avslutar med en bild på lillan på stranden i Karlsborg



ha en bra dag nu
kram


Röda små

I dag när jag var hos en kompis och vi var ute så hittade vi massor av


( bild från binalakritz.blogspot.com)

goda små söta smultron. Så himla härligt att få plocka dessa söta små bär. Barnen slukade dem med en gång..
kram


Helgen

Helgen som var jobbade jag men resten av familjen var ute på äventyr. Oscar och Daniel var med farfar och tältade uppe i tiveden. Matilda hon sov hos farmor hon.

lite bilder från deras läger i tiveden:)







Visst ser det härligt ut..

Fiskar fick de också. Så i går lagade Daniel till regnbåge med kantareller mm. Smaskigt värre va.

kram


I dag är det



I dag är det dags för Oscars första skolavslutning. Just nu öser regnet ned men jag hoppas för alla förväntans fulla barns skull att det håller upp under själva avslutningen. Nu ska jag blåsa upp ballonger och fixa det sista för självklart ska det firas.
Ha en bra dag
kram


Känner mig


ungefär som Gustav på denna bilden. Skulle mer än gärna strosat runt i morgonrock och tofflor hela dagen. Ja ja jag får väl krypa ned tidigt i kväll. Hur har ni haft det i dag då? Hopps dagen varit bra.
kram på er alla..


Årets första



I dag när vi for ut i skogen en sväng efter kvällsmaten för att avnjuta kaffet sittandes på en stubbe i lugn och ro hittade vi kantareller:). De var inte så stora men visst blir man glad. Skogens guld som de kallas. Tycker ni om dem?
kram


Ledig

Är ledig i dag. Har pysslat lite här hemma som vanligt men jag har också hunnit med att sitta i solen och lyssna på lite härlig musik.. Ibland undrar jag om det inte är det som är livetr sitta under en klarblå himmel och bara njuta av härlig musik..

kram på er alla


Jämnt





I dag fyller min mamma jämnt. Skriver inte här hur många år då det inte spelar så stor roll eller hur:)
Jag hoppas du får en lugn och fin dag i dag mamma. Älskar dig av hela mitt hjärta.. Lägger inte heller ut en bild då jag vet att hon inte vill det..
kram


Nyttogubbar


( bild från beutes.blogg.se)

Jag fullkomligt älskar dessa röda saker.. Min dotter är som jag och kan nog äta hur många som helst. För mig är de så läskande goa och givetvis innebär de sommar.. Jag fryser in och har sen hela vintern så himla bra.. De är ju nyttiga också så man behöver inte känna någon ånger efter att ha ätit en hel skål full.. 
Ha en undernar dag nu
kram


Vatten



I går hade vi ett riktigt oväder. Åska som bara den och strömmen gick titt som tätt. Vi fick in vatten i källaren så det var bara att moppa. Vi hade dock tur för det var bara ca 60 lite så vi kunde moppa upp allt i hop..

kram


Bröllopsdag



I går firade älskling och jag fyraårig bröllopsdag. När jag kom hm stod det en röd ros på bordet och sen hade han fixat en princess tårta. Så himla gulligt:) Själv trodde jag att det vari tisdags vi hade bröllops dag så jag ringde och sa grattis till honom i onsdags efftersom jag missat det på tisdagen då säger han nej men det är ju inte förrän den nionde.. Ha ha snacka om att jag är förvirrad..

kram


Göteborg



I måndags for jag till Göteborg för att hospitera lite på deras neo avdelning. Jag vill börja med att tacka Bo som kom som en räddande ängel när jag hade tittat fel på tågen och skjutsade mig till Östra sjukhuset i Göteborg. Tack Bo du räddade min dag:)

Jag gjorde först ett kvälls pass och efter det var mitt huvud helt tomt och jag var helt slut. Så mycket nya saker och nya människor. Kom till hotellet och slockande omedelbart för att nästa dag börja 06:45 igen. Jag trivdes jätte bra och jag hade en jätte bra handledare och alla som jobbar där var verkligen super trevliga och måna om mig kändes det som. Jag fick göra många saker som jag inte gjort så ofta. Det har varit ett par fantastiskt lärorika dagar.

kram


Hökensås

Här kommer lite bilder från vår helg i Hökensås..


En underbar regnbåge:)







Kram


Fastnade i



Fick låna denna underbara bok av svärmor. Har nästan bara läst kriminalare och deckare ett tag så denna var så himmla välbehövlig nu. Började i tisdags kväll efter jobbet och jag fatnade verkligen i den s¨kl 01 fick jag tvinga mig själv att sluta läsa. I går natt när jag kom hem så läste jag klart den. Man riktigt kände spänningen i boken och alla känslor. Så välskriven och ja man riktigt blev påmind om hur det var att vara helt nyförälskad.

kram


RSS 2.0